anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti de acord cu versurile acestea? Argumentati laughing.
"So what we get drunk?
So what we smoke weed?
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out?
That’s how it's supposed to be
Living young and wild and free."

10 răspunsuri:
| Hoper a răspuns:

Eu nu sunt de acord..nu mi se pare o forma de distractie sa te imbeti, sa fumezi iarba ...asta nu inseamna sa iti traiesti viata. happy

| Laura2502 a răspuns (pentru Hoper):

Intr-adevar...este cam exagerata toata treaba cu "live your life"in general.Adolescentii de obicei se imbata sau fumeaza si spun ca "isi traiesc viata" dar eu cred ca inseamna mai mult de atat.Bine..melodia este cantata de niste "niggazz", deci pentru ei probabil asta inseamna viata de zi cu zi...

| Hoper a răspuns (pentru Laura2502):

Iti traiesti viata distrugandu'ti organismul? lol laughing))

| Omerta47 a răspuns (pentru Hoper):

Nu desteptule, iti traiesti viata facand ceea ce iti place. Daca iti place sa fumezi verde sau sa bagi timbre sau chei, tu iti traiesti viata. Dar e posibil sa ai o revelatie si renunti la ele. Iti schimbi perspectivele. Mie mi se pare o forma de distractie sa fumezi iarba, cu alcoolul nu prea am tangente. Si nu poti spune tu ce inseamna sa iti traiesti viata, pentru ca ideologia ta nu se aplica la altii, doar la tine. Si Lory, melodia pe care o asculti e despre verde, iar in videoclip apar flori de mac din care se extrage opiumul care este apoi sintetizat in heroina sau morfina. Nu am de ce sa te critic, doar iti atrag atentia ca esti un pic cam ipocrita. Sunt de acord cu partea in care spun ca nu merita sa iti pese de ce spun altii. Si e urat sa le zici "niggazz" avand in vedere ca ei ne-ar putea spune usor ca suntem o natiune de tigani! happy

| Laura2502 a răspuns (pentru Hoper):

Scuze ca nu m-am exprimat corect.Dar exact la asta m-am referit...si anume ca nu mi se pare normal...

| Laura2502 a răspuns (pentru Omerta47):

Din ce motiv sunt ipocrita? Nu beau, fumez etc. si nu consider ca asta inseamna "sa-ti traiesti viata". Poti sa iti traiesti viata..intr-un mod frumos, nu trebuie sa o traiesti facand toate chestiile "rele".Am postat aceasta intrebare din curiozitate, sa vad ce parere au si restul pentru ca e exagerata treaba cu "so what...we're just living our life" dupa parerea mea si urasc cand cineva spune gen "Imi traiesc viata!" cand face cate o prostie.Nu inteleg replica asta. Okay, la partea cu "niggazz" ai dreptate, doar ca nu spuneam in nume de rau. Vroiam sa evidentiez faptul ca au o imagine de "boys from the 'hood" si cam asa traiesc viata "baietii de cartier".Cel putin asa banuiesc.Ok, asta este doar parerea mea, care clar nu am spus-o pe intelesul tuturor...

| Hoper a răspuns (pentru Omerta47):

Deci esti un drogat / o drogatawinking.

| Hoper a răspuns (pentru Laura2502):

Sunt de acord cu tine! Ai perfecta dreptate happy

| Omerta47 a răspuns (pentru Hoper):

Scuze pentru raspunsul intarziat, insa prefer termenul toxicoman/narcoman, dar in principiu ai dreptate, sunt un drogat depravat.

| Omerta47 a răspuns (pentru Laura2502):

Te-am facut ipocrita pentru ca aveai o parere proasta despre cei care fumeaza verde, etc., insa melodia de la Sisu pe care o asculti are in videoclip flori de mac, din care se obtine heroina. Adica exact ce am scris mai sus. E clar ca nu e vorba de panselute sau de frezii in melodie happy.