Asa e ai dreptate dar problema e daca mai gasesti pe cineva care sa fie cu bun suflet si sa arate cat de cat binisor la aspectul fizic. Doar cine e frumos/sa cauta bani si p... mare.
Da
pentru ca daca e frumos dar totusi rau atunci ce te faci?
cel mai bine e sa iti placa sufletul
fiindca intr-o relatie pui suflet nu frumusete
poti fi cel mai frumos om de pe pamant dar degeaba daca nu ai un suflet si o inima de aur
De obicei sufletul conteaza pentru ca nu poti iubi o persoana cu un caracter urat...dar nici fara frumusete nu se poate
Sufletul conteaza foarte mult la o persoana. In general o relatie in mod normal pe sentimente pure. chiar daca in ziua de azi gasesti rar asa ceva.
Ti-as spune ca da, dar realitatea ne contrazice. Sincer, as vrea sa cred si despre mine ca, de ex, m-as putea indragosti de cineva urat, dar bun la suflet. Din pacate, trebuie sa recunosc, primul criteriu este legat de cum arata persoana respectiva. Aste e primul contact, si dupa acesta iti formezi o prima parere despre persoana respectiva. Si daca e o persoana urata, cu suflet bun, va fi marginalizata poate, si numai cei care au indeajuns rabdare sa cunoasca omul il/o vor aprecia. Stiu, nu asta este lumea in care am vrea sa traim, dar, ar trebui sa fim sinceri cu noi insine si sa acceptam adevarul despre natura umana.
Andra0987654321 întreabă: