| Nousername a întrebat:

Sunteti indragostiti de vreo vedeta? Sincer, mie imi place de la un timp de John din Jedward, chiar daca stiu ca aia canta prost. Voi? Va rog, nu spuneti J. B. laughing Sau daca da, de ce?

Răspuns Câştigător
| kindness a răspuns:

laughing hey.tu! De ce de john si nu de edward? laughing, cum ti-am mai spus si in mesaj; nu e nici o diferenta intre ei. Mie imi place putin mai mult de Edward, fiindaca e mai copilaros si are asa ceva.imi place putin mai mult de John fiinda ca e la fel ca Edward si findca Edward e super dragut si seamana perfect cu John, findca John e de fapt Edward, doar cu buzule mai groase laughing.si findca Edward a spus : 2 inimi o sigura melodie, here we go Eurovision. Si pentru ca sunt Perfecti amandoi, si nu e unul mai urat ca altul, pur si simplu sunt perfecti amandoi! hai gata ca ma doare mana la cat am tastat laughing. Pa pa

6 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

J.B. bleach :-& laughing)

Asta cu "indragosteala" de vedete e o prostie. Gandeste-te ca nu cunosti acea persoana in realitate.nu stii cum e ea de fapt.sunt multe vedete care sunt cu totul altfel pe scena fata de acasa.ce rost are sa te indragostesti de o persoana care nici macar nu e asa cum te gandesti tu? tu crezi ca vedetele spun in presa cati amanti au sau mai stiu e ce prostii? sa fim seriosiwinking

| DrunkShepp a răspuns:

Da de vedeta de la mine din WC. e tare in voga! sigur ai auzit tu de el!

| DrunkShepp a răspuns:

Si daca chiar nu stii, se numeste Hamlet(urias).

| Nousername explică:

@life da' ce crezi ca e indragosteala adevarata.E prosteala.Stiu.Dar am observat ca e amuzant. Bine, unii mai si plang dupa vedetele lor. laughing

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Nousername da sa stii ca am auzit si din astealaughing doamne fereste straight face una zicea pe TPU ca plange dupa si.b. cand se gandeste ca nu-l va vedea vreodatarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Madaluts6497 a răspuns:

Si mieee! sunt innebunita! azi dimineata i.am vazut intr.o emisiune din suedia. au cantat bad behaviour!