Nu sunt multumita.As schimba ceva, dar nu stiu ce
Cred ca capul. Da, sigur capul
Eu niciodata nu voi fi multumit de felul cum arat Dar se spune ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca porcul Pa
Mda. Nu prea. Deoarece sunt plinutza.
Dar asta o pot schimba . Voi fi puterinca, voi acea vointa (si am) si voi slabi
Da, sunt multumita. Daca ar fi sa schimb ceva, cred ca m-as axa pe partea morala si nu pe cea fizica.
Niciodata nu sunt multumita, parca totusi ar trebui sa retusez cel mai mic lucru!
Baru, eu stiam ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul, nu ca porcul)
Eu nu sunt multumita de felul in care arat, sunt impacata.
Uneori, am ganduri fel de fel, apoi. ma opresc pentru un moment si realizez ca ar trebui sa fiu mandra pentru cum arat. sunt persoane care au diferite probleme, boli. etc. si atunci la ce-ti foloseste frumusetea?! Oricum daca ar fi sa schimb mi-as dori sa fiu mai punctuala deoarece in ultimul timp nu am mai fost deloc asa.
Pai ce as schimba la mine? in primul rand inaltimea si in al doilea rand figura pentru ca nu imi place cum arat in rest nimic sau poate caracterul da caracterul as vrea sa fiu mai rau si mai violent.
Aha deci tot rock-erii aia care au ceva cu mine mi-au dat stupid, bine...bine...
Da as schimba ceva la mine...nasul este putin, doar putin prea mare, unghiile nu le pot avea normale ca toate fetele ci mi se trage de la mama...am unghiile late
N-am fost niciodata daca as putea mi-as mai creste niste muschi, sa dau burta jos, si sa nu mai fiu asa nesuferit, in rest as fi ok
Eu sincer sunt multumita de felul in care arat cu toate ca nimeni nu e perfect... asta stim toti. dar cu toate astea eu nu sunt grasa, nu am nasul stramb. adic arat cat de cat bine, asa consider eu si in plus nu conteaza numai aspectul interior.
PandaaPanda întreabă:
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: