Da, sunt multumit de mine fizic
ca si personalitate avand incredere totala in mine si cunoscandu-ma asa cum sunt cu bune si rele, imi stiu avantajele si dezavantajele si stiu ce sa expun, cand cum si unde...
bafta
Ma bucur
si eu sunt, doar ca mai am unele momente mai rare ce-i drept.in care parca nu stiu...ma uit in oglinda si parca m-am saturat sa vad tot acelasi chip, tot aceeasi fata.tot acelasi nas, corp.
dar ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a creat intr-un fel asa de minunat!
chiar daca mai am astfel de momente.nu conteaza!
Sincer sa fie nu ma consider un om urat, racunosc| ca nu sunt multumit de par care se ingrasa repede dar asta trece nu timpul
Iar in legatura cu bogatia sincer sa fiu nu am progleme deloc, ma consider norocos fata de alti oameni care traiesc de zi cu zi,, le datorez totul parintilor, atat pentru situatie financiara cat si pentru """"frumusete""" )
Nu sunt multumita de faptul ca sunt putin grasuta dar nu sunt deformata.Nu imi plac fetele doar piele si os ci cele potrivite
in rest sunt multumita
Asa si eu.nici mie nu-mi plac slabanoagele de pe care cad hainele.mai fain is alea cu forme
Fizic, nu mi-ar fi stricat daca as fi fost putin mai scunda. Dar merge si asa, oricum nu ma stresez eu prea mult pe capitolul asta
Moral, am cerinte mari la mine. Mi-am luat vreo cinci carti de etica si m-am apucat serios de citit
Twister09 întreabă: