"Messthair" tu nu te ai nascut datorita lui dumnezeu tu esti nascuta din 2 variante 1. din greseala si 2. a uitat tactu sa foloseasca prezervativ ...saraca. Asa deci sincer daca cineva zice in momentul asta ca este multumit de viata inseamna ca MINTE TOTAL! cum peleu sa fii multumit de viata in Romania? adica este cu subinteles, instantaneu daca te intreaba cineva in ce tara esti si zici Romania el imediat iti va zice "A da tu esti nefericit" se subantelege oameni buni; si acum chiar daca nu eram in Romania tot asa era. Atat timp cat nu sunt Bilionar, nu stau pe o insula in hawaii, nu am propria mea tara de condu, nu am toate gagicile din lume, nu sunt un arhitect perfectionist cu slujba, SI MULTE ALTELE nu sunt multumit! asta e... voi sunteti, inseamna ca aveti orizonturile inchise rau si nu fedeti mai departe de usa de la alimentara seara cand va duceti sa luati paine, sunteti mediocri v a multumiti cu ce aveti PENTRU ASTA TREBUIA SA II PEDEPSIM rafaele
Sunt multumit de viata. Dumnezeu a decis sa ma nasc si pot considera ca am fost un cadou foarte frumos pentru parintii mei.
Au fost momente in care nu am fost multumita de viata mea, de fapt de mine. Dar cred ca toata lumea are astfel de momente.De obicei cand nu ni se indeplineste o dorinta sau nu reusim ceva, gandim acest lucru.
Toti avem monete cand nu mai suportam, cand nu stii de ce tocmai tie ti se intampla chestia aia, sau aia, dar sunt teste la care ne pune Dumnezeu, suferi, te chinui...treci mai departe, asta e voia lui Dumnezeu! Trebuie sa ne multumim cu ce avem, si ceea ce suntem
Ca tot omu`. Si zile cu soare, si ploi. Uneori, cand e prea mult soare tind sa fac insolatie.Ciudat,niciodata nu m-am plans ca ploua prea mult
Nu sunt multumit, a fost o perioada cand eram multumit din toate punctele de vedere, dar de cand cu criza...am luat o la vale, dar trebuie sa mergem inainte