Da, in ultimele luni am devenit asa.Nu cred ca are rost sa mai fac parte din tiparele societatii, sunt destule modele de urmat.Am tatuajul meu, muzica mea in casti, ma imbrac cum imi trece prin minte, ca oricum nu ma baga nimeni in seama, gandesc ce vreau si actionez intocmai, neuitand insa sa nu ies din limitele legale.Probabil cand voi reveni in tara alta va fi situatia pentru ca romanii inca mai au prejudecati cu privire la vestimentatie, comportament, look in general.Viata merita traita in conformitate cu bunul simt si cu bunul plac al fiecaruia in parte dar merita traita.De ce sa ma impiedic de anumite "reguli" nescrise undeva anume, spre exemplu vestimentatie.Sau muzica.Gata,care asculta rock, e nespalat.Care asculta manele e rrom, cocalar sau mai stiu eu ce.Care asculta muzica veche e demodat.Hai sa-i punem pe toti la zid, sa-i impuscam.In cateva zile de la moartea lor, se va auzi iar rock, manele si muzica populara...Ca asa suntem noi, cei de la nord de Dunare.
Da, Nu o fac intentionat'' asa sunt.nu imi place de fel Rutina.si nu imi place sa urmez un anumit tipar.imi place sa ii suprind pe cei din jurul meu.