anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti optimisti? Aveti taria de a lupta pana la capat atunci cand va propuneti ceva anume? Sau renuntati daca vedeti ca nu puteti reusi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA! am taria necesara de a lupta pana la capat, de obicei cand imi doresc ceva lupt, nu ma dau batuta, mai ales ca nu vreau luna de pe cer sau cine stie ce comori, vreau lucruri simple esentiale vietii:iubire, sanatate si armonie, eu consider ca este de ajuns.

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sunt optimist in principiu dar cea mai mica descurajare ma poate face sa cad in depresie si nostalgie. De obicei nu renunt permanent. Renunt pentru moment si imi revin dupa pentru a-mi duce la indeplinire dorintele.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt o luptatoare, intotdeauna am luptat pana am obtinut ce mi-am dorit.

| Marii a răspuns:

Lupt pentru tot ce-mi doresc. Nu-s asa lasa ca sa renunt. happy

| Pho3nix a răspuns:

Sunt optimist. Lupt pana voi reusii.

| georgiana a răspuns:

Da, sunt optimista si am aflat ca pot continua, desi am spus ca puterile imi sunt pe sfarsite.Niciodata nu am icetat sa sper ca o sa fie mai bine.
Tineretea este zambetul viitorului in fata unui necunoscut care e insusi viitorul si e firesc sa fie fericita. S-ar putea ca rasuflarea ei sa fie din SPERANTA. Victor Hugo

| Alphawolf a răspuns:

Nu. Demult mi-am propus sa ma las de tigari, si degeaba...

| razvan1988 a răspuns:

Daca IMI propun atunci cu siguranta lupt pana in ultima clipa chiar daca vad ca sansele mele se diminueaza, daca MI se propune atunci cand vad ca nu mai este o cale ce sa imi inspire incredere o las baltawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt o persoana optimista si luptatoare, nu renunt usor la lupta, duc la bun sfarsit ceea ce am inceput oricat de greu ar fi.Totul in viata se castiga prin munca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Optimismul nu merge neaparat la brat cu taria de a merge mai departe.Nu sunt optimist, nici pesimist...sunt realist.Cioran spunea ca numai optimistii ajung sa se sinucida in momentul in care lumea lor colorata nu mai e asa cum le aparea lor, in schimb pesimistii stiu la ce sa se astepte si recurg mai greu la asemenea fapte.Asta e si opinia mea, optimisti sunt doar cei ce nu stiu cum e viata. Taria de a merge mai departe tine de altceva.Fiecare are momente cand stagneaza.De multe ori fac greseala sa apuc pe mai multe cai deodata, n-am fost niciodata o persoana prea hotarata, si sa renunt pe parcurs la multe dintre ele sau chiar la toate.Planuri pe termen lung nu-mi fac caci le consider inutile.Am nevoie de motivatie...cu viata luptam din impuls, dar motivatiile ne fac sa ne propunem mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand imi doresc un lucru si stiu ca sunt capabil ca sa-l obtin, lupt cu toate fortele si nu renunt niciodata.
Nu ai de unde sa stii ca nu reusesti daca nu lupti pana la capat, pana cand esti mort si nu mai poti lupta.
Optismismul meu consta in forta mea de reusita, de munca.
Pana acum am realizat tot ce mi-am propus, sa-mi ajute Dumnezeu si de acum inainte!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frumoase raspunsuri, chiar folositoare.Multumesc tuturorhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu renunt dar fac pauze lungi atunci cand sunt foarte depresiva.Intre timp caut rasp la multe intrebari care mi le pun in permanenta si in felul asta, ajutata si de voi merg inainte.Asadar"pauzele lungi si dese, cheia marilor succese" big grin. Multumesc tuturor pentru sprijin si ajutor!

Întrebări similare