| HermioneLove a întrebat:

Sunteti Pro sau Contra Facebook? De ce?

Răspuns Câştigător
| Feitan a răspuns:

Pro deoarece Facebookul este un site unde oameni se cunoas nu numai prin vorbe ci si prin imaginihappy

8 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Mi-e indiferent.

| Gabitzzza a răspuns:

Pro. Nu e un lucru obligatoriu, cine vrea isi face cine nu nu si nu sunt de acord cu cei care se plang de ei pentru ca daca stii sa ai asupra ta un pic de control atunci nu esti nevoit sa stai non-stop pe el.Si e un loc in care poti sa faci o multime de lucuri sa vorbesti cu persoanele sa te cunosti cu altele ai mii de jocuri la dispozitie, si inca un lucru daca te deranjeaza barfa evit-o nu trebuie sa te plangi de facebook! Toti cei peste 13 ani au voie sa isi faca. Asa ca nu vad de ce ar fi cineva contra

| Lightning1997 a răspuns:

Contra.Izoleaza adolescentii de lumea reala, unul dintre motive ca au luat asa putini Bac-ul este si acest site de socializare.

| anonim4565 a răspuns:

Depinde cat de des il folosim. daca mult atunci e o problema altfel nu cred ca poate duce mari probleme.trebuie sa fim atenti cu cine vorbim

| Cristina45 a răspuns:

Pro....fiindca imi place big grin

| Adda66 a răspuns:

Contra. Da dependenta la unii oameni.

| Amikasss a răspuns:

Eu am facebook, dar... totusi sunt contra. Pe facebook fiecare persoana care isi face cont isi expune viata pe un profil nesemnificativ. E ca si cum viata ta e ca o carte deschisa: toti vad ce faci, ce ai facut, ce vei face, cum arati etc.

| Feitan a răspuns (pentru Amikasss):

Aici gresesti daca vrei nu dai toate informatiile despre tine deoarece facebook nu ti le cere obligatoriu (sa zicem de exemplu ca tu ai facut ceva ilegal facebook nu o sa te oblige sa postezi asta decat daca vrei tu )winking