Pro, face parte din progresul tehnologic si te ajuta sa ti mai usor legatura cu prietenii, sa vezi ce fac acestia, etc. totodata e si o modalitate de a cunoaste oameni noi si a planifica activitati impreuna cu ei. Daca nu esti babalac sau inadaptat tehnologic nu vad de ce ai fi impotriva.
Haios cum vezi numai partea buna a lucrurilor. fb prosteste tineretul in ziua de azi. ii fac sa se prostiteze pentru un penibil de like. toti isi dau aree si fite de mare vede si in realitate nu stiu sa vorbeasca corect macar
Asta e, sunt si parti rele ale lucrurilor, insa mare parte din alea ar fi existat si fara facebook/au existat si inainte de facebook.
Unde au mai existat inainte de fb? era la scala mica, acum toata lumea sta si isi face poze care mai de care mai sexy ca niste zdrente numai pentru like. inainte nu erau multi care faceau asa
A exista pe hi5 si inainte de hi5 pe piczo. Inainte de piczo nu a fost doar pentru ca nu erau camere foto/telefoane cu camera prea multe/nu erau accesibile oricui. Oricum nu consider ceva rau nici asta, sa faci poze faine pentru like. Continut obscent oricum nu accepta facebook si foarte bine face.
" Oricum nu consider ceva rau nici asta, sa faci poze faine pentru like" una e o poza "faina" una e cand scotii tatele si fundul la inaintare, sau tricouri stramnte ca naiba ca sa ti se vada gramele de muschi ( referitor la baieti)
Nu toata lumea scoate formele,, la inaintare", iar cine o scoate bravo lui ca are ce scoate. Eu nu sunt invidios ca altii.
" iar cine o scoate bravo lui ca are ce scoate." e clar. imi pare rau totusi ca din ce am zis ai perceput prosteste ca sunt invidios. pacat
Atunci cu ce te deranjeaza? Comunismul a cazut. Inteleg sa deranjeze pe o persoana trecuta de 40 de ani, dar pe un tanar...
Degeaba as continua. avem pareri diferite. unul zice ca dubstep e muzica adevarata, altul muzica clasica. cam asa si noi 2. bafta
Ca si tehnologie e ceva cool. Insa e utilizat la un mod jalnic de majoritatea. Eu stau pentru newsfeed, urmarirea de material pe grupuri diverse si ceva chat cu prieteni, colegi, cunoscuti. N-am poze cu mine si nici nu-i las pe altii sa ma eticheteze. Nu sufar selfie-urile si alte rahaturi.
Sunt contra oricarui mijloc ce ofera prostilor sansa de a-si spune opiniile, de a se da in stamba sau de a se incuraja reciproc.
Pai si pe TPU ce cauti de-l folosesti?
Ca sa echilibrez balanta.
Tz tz tz tz tz tz
FBI,NSA,CIA etc; coopereaza cu cei de la facebook, astfel ca ei detin si fac ''dosare'' cu toti indivizii de care au nevoie de pe facebook, google, yahoo etc.
Poate e o conspiratie dar cine stie.
Insa daca stai sa te gandesti ei pot afla mai multe despre tine de pe facebook decat din buletin si datele tale personale.
Desigur ca conteaza si cu ce te ocupi si cum le afecteaza afecerile barbosilor de sus.
http://www.nbcnews.com/......ay-be-fbi/
http://www.pcworld.com/......vices.html
Sunt de acord cu utilizarea Facebook-ului deoarece ne facilitează comunicarea la distanţă şi ne ajută să socializăm cu persoanele dragi sau să ne facem prieteni noi, dar nu sunt de acord cu acele postări ale ''domnişoarelor'' care îşi fac poze lângă sobă, cu un picior ridicat pe fotoliu, cu ochelari de soare în casă, delocteul până la genunchi sau alte sloboaze
sau tipii ăia care-şi fac poze lângă BMW-ul vecinului cu şapca în cap, ochelarii pe ochi şi telefonul la ureche.
Pro.
Binecuvantata fie evolutia.
Datorita facebook-ului, putem lua legatura cu cei dragi si de la mii de kilometri distanta, fara plata si trimitem un mesaj instantaneu. Scrisorile ori nu ajung, ori se pierd, ori le primeste altcineva. In plus, dureaza circa o saptamana sa le primesti, depinzand de distanta.
Datorita facebook-ului, debutantii in domenii artistice se pot promova mult mai usor.
Stiti unii dintre voi cum e sa traiesti intr-o zona in care esti complet diferit de catre ceilalti si sa nu te poti imprieteni cu nimeni? Sau sa ai retineri de orice fel, timiditate si alte probleme? Facebook faciliteaza contactul social, poti sa gasesti pe cineva ca tine destul de usor, fara sa te simti complet pe dinafara.
Exista grupuri ale scolii unde se fac anunturi din timp, se publica diferite materiale, iar daca absentezi, sa intrebi ce tema aveti. Si, de ce nu, ajutor in a rezolva un anumit exercitiu?
Toata ura asta a unora pentru acest site de socializare mi se pare neintemeiata si jignitoare pentru ceva care chiar a ajutat mult comunicarea intre oameni.
Nu e bine sa abuzezi de nimic. Nici de apa, daca bei opt litri de apa, mori. Daca esti obez, mori la 55 de ani din cauza problemelor cu inima.
Daca asculti prea tare muzica, iti poti degrada timpanele.
Daca bei prea mult suc, cresti riscul de hiperglicemie si... de diabet.
Asa este si cu facebook. In legatura cu copiii mici, de ei sunt responsabili parintii ca sa nu ajunga niste incapabili in viata reala. Da dependenta daca tu esti prea slab si nu te poti opri, dar este identic pentru absolut orice lucru.
Legat de conspiratii, e simplu. Cand iti faci un cont, esti obligat sa citesti termenii si conditiile. Le accepti? Bun. Bun venit pe facebook. Nu le accepti? Treaba ta, astea-s regulile si nu te obliga nimeni sa folosesti acest serviciu, dar, daca alegi sa faci parte, te conformezi.
Nimeni nu iti citeste mesajele de la guvern. Ganditi-va cate sute de mii, milioane de oameni intra in acelasi timp pe internet. Nu poti tine pasul. Nu intereseaza pe nimeni de la guvern ce am mai barfit cu prietena mea cea mai buna. Poate doar in cazuri de urmarile penala s-ar putea, dar si asta destul de greu.
Hmm...nu stiu sunt momente in care imi vine sa-mi sterg contul din cauza acelor persoane care au descoperit facebook-ul si na o senzatie unica pentru ei. De exemplu e vorba de intimitatea noastra pe care nu o mai avem din momet ce niste straini stiu cam totul despre noi unde suntem,cum aratam,ce ne place, ce ascultam, cu cine suntem impreuna etc. dar pana la urma in asta consta aceasta retea de socializare nu? Mai sunt si momentele alea in care ''vai sa intru pe facebook sa mai vad ce a postat x, y, z''? deci nu stiu...
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: