Eu sunt între. pe de o parte contra, pentru că nu dă tocmai bine să asculţi manele într-una, pe de altă parte pro, pentru că o petrecere fără cel puţin o manea nu e petrecere!
Eu nu am nimic cu ele, oricum nu ascult, doar că cei care le cântă sunt puţin cam agramaţi.
Eu sunt pro.
Ascult si pop si rock
Fiecare asculta ce vrea de asta exista mai multe genuri de muzica nuh?
Îmi e scârbă numai când aud o manea.
Manelele sunt un gen muzical apreciat doar de către romi în special.
Clipurile excelează prin vulgaritate, indecenţă, neruşinare şi mai ales prin prost gust.
Apreciate în mod special de către cei cu o mai puţină pregătire intelectuală.
Maneliştii nu au nici măcar o facultate şi în afară de a cânta despre duşmani şi bani nu ştiu absolut nimic.
Degeaba ai faimă, bani şi maşini dacă ai mămăligă în loc de creier.
Daca nu stii, de ce te grabesti sa dai un raspuns? cum nu au facultate? intr-adevar unii nu au, dar asta nu inseamna ca toti.care bani si dusmani? tu confunzi muzica lautareasca cu manelele si nu sunt totuna.care oameni cu putina pregatire intelectuala? sunt si oameni mai destepti si oameni mai saraci cu duhul care asculta manele, ca in orice alt gen muzical.fiecare padure are uscaciunile ei, spune un proverb sau zicala sau ce-o fi.cristi dules este avocat si canta manele. daca nu-l cunosti nu ar fi trebuit sa comentezi inainte sa te informezi.in fine...PS:nu am nimic cu opinia ta, nici eu nu prea ascult manele si fiecare are dreptul la propria parere.nu opinia ta m-a facut sa comentez, ci faptul ca vorbesti in necunostiinta de cauza. apropo "romi"se scrie cu 2 "r"
Am generalizat doar. Spune-mi tu mie din 10 manelişti câţi au facultate? Am avut de aface cu mulţi manelişti, nu vorbesc în necunoştiinţă de cauză. Ştiu foarte bine despre ce vorbesc.
Şi te rog nu-ţi mai forţa creierul să pari deştept. Dacă insişti să avem o discuţie contradictorie, vom avea. Vom face chat din TPU.
Am destule argumente şi justificări în ceea ce zic.
Manelele sunt nişte rahaturi.
Majoritatea maneliştilor nu au facultate. Majoritatea nici liceul.
Şi ce contează dacă am scris rom cu singur "r"? Tot ţigani rămân. Ar merita să li se spună ţigani.
Cristi Dules despre care vorbeşti tu este un caz dintr-o mie. Sunt metalişti care au doctorate în fizică şi filosofie.
Şi încă ceva: Ţiganii sunt recunoscuţi în lume pentru faptul că nu le place şcoala, dar cred că asta ştiai deja.
Eu nu vreau ca rockerii şi muzica rock/metal să fie singura chestie românească super apreciată peste hotare, dar în opinia mea nici cu manelele nu ne putem lăuda.
Şi că tot ziceai că eu încurc lăutăreasca cu manelele... Probabil tu încurci lăutăreasca anilor 90 cu manelele din 2000.
Duşmani:https://www.youtube.com/watch?v=0kp5grgA7Xo
Curve: https://www.youtube.com/watch?v=z6RVGis_wZk
Bani: https://www.youtube.com/watch?v=mf3lValEzVA
Ok,pe de o parte ai si tu dreptatea ta, dar la ultima parte chiar ai reusit sa amuzi teribil cu ecele 3 clipuri.intr-adevar sunt niste exemple concrete care sustin afirmatia ta, dar oare TOATE manelele au acelasi subiect? in fine nu vreau sa fac chat cu tine fiecare cu opinia lui si gata.PS:sunt fata nu baiat, am vazut ca mi ai vorbit/scris la masculin.si nu incerc sa o fac pe desteapta cum ai spus tu, sau mai nou a avea dreptul la opinie intr-o tara democrata inseamna a te da destept? peace si succes pe mai departe
Ascult orice melodie si populara nu-mi pasa dar mai rar cel mai des ascult pop si dance dar sunt mai mult contra
Pai..pentru mine e indiferent! Si menelele sunt un fel de gen de muzica! Fiecare dupa placerea lui!
Eu nu sunt nici pro dar nici contra! Parerea mea e ca fiecare asculta ce vrea si nu e obligat sa asculte ce nu-i place! Eu sunt rapper!(ascult HIP-HOP american si Chicano Rap(cel mexican)!
Geo2969686 întreabă: