Pentru adolescentele cu sanii dezvoltati si care sunt incomodate de acest lucru in timpul orelor de sport sau...stiu si eu-sunt recomandate bustierele! daca te incomodeaza poti opta pentru un sutien dar ai grija sa nu aibe sarma aceea la baza cupei pentru ca ea este "vinovatul".nu stiu daca iti mai cresc sanii daca porti sutien dar stiu ca sarma aceea afecteaza un muschi al sanului iar acestia, in timp se vor lasa! exista sutiene speciale.cu un mic burete sau chiar si fata care in loc de sarmulita au un materialsunt foarte bune dar atunci cand alergi eu zic ca bustierele sunt mai bune.acasa cat mai mult fara! eu asa stau.te pup si ascult-o pe mama ta cat mai mult ca te asigur ca nu iti vrea raulwinking ai grija de tine si de sanatatea ta :* alege marimea care ti se potriveste in conformitate...cupa trebuie sa fie cat sanul.nici mai mica nici mai mare
Da pana la 16-18 ani nu prea e recomandat sa porti sutien.
ca sa ti se formeze muschii si sa stea fermi. Nu e bine nici sa porti sutien mai mare. trebuie sa fie ca incaltamintea.
Pai nu cred ca ti se lasa sanii daca porti sutien atata timp cat nu te strangi cu el prea tare si nu-ti ridici sanii pana la gat ...
despre sutienul cu push-up nu stiu ce sa zic pentru ca eu nu prea am folosit.si daca sutienul e mai mare decat sanii nu prea ar fi o problema, dar daca porti o bluza mai stramta se vede urat.
Eu pro.adica depinde ...cand iesi in oras sau la scoala trebuie sa iti pui un sutien sau macar o bustiera...este bine ca sutienul sa fie un pic mai mare pentru a nu te strange da ai grija sa nu se vada urat.sutienele cu push-up sunt ca sa mareasca marimea sanilor.
Elenastoica9 întreabă: