Stai linistita, nu e nimic diferit in astaToti suntem diferiti, daca multora le place ceva sau sunt intr-un anumit fel, nu trebuie sa ne placa si noua sau sa fim la fel
Eu nu sunt o fana a romantismului(cel putin nu acum, la 15 ani), nu sunt deloc romantica! Florile, lumanarile & co. nu sunt genul meu
Persoana anonima cred ca n-are ce faceee! Maicaaa!
Si eu care credeam ca sunt singura cu problema asta
Nici pe mine nu ma da romantismul afara din casa.Chiar deloc
Poate nu sunt normala(adica sigur nu sunt da)ma amuza gesturile romantice.Nu prea le gasesc importanta. Dar, again problema e la mine nu la altii
Eu sunt romantica si nu cred ca e ceva rau in astadin contra, e un sentiment foarte placut
Nu cred ca e ceva rau, avand in vedere ca sunt din ce in ce mai putini adepti ai romantismului.
Da, sunt chiar foarte romantica si ador la randul meu ca partenerul meu sa fie romantic cu mine dar asta e nu toata lumea are aceleasi gusturi nu e nimic rau ca nu iti place romantismul daca iti gasesti partenerul ideal pentru tine atunci poti sa stai linistita.
Nu toti avem aceleasi gusturi.Cuva ii place comedia, altuia infioratorul s. a. m. d. Deci nu e ceva rau in asta.
anonim_4396 întreabă: