Sunt extrem de incapatanata si recunosc ca imi face placere sa discut cu cineva in contradictoriu, insa fara jigniri sau aluzii rautacioase.In general nu ma las influientata insa influentez alti oameni. Sper ca in bine
Nu prea, dar am darul de a ii influenta pe altii.De ce? Pentru ca asa m-a facut mama si seman cu tata
.
Sincera sa fiu. Nu!
De exemplu daca ma influenteaza cineva sa fumez. intai ma gandesc cu capul meu daca e bine si apoi actionez!
Daca ma influenteaza cineva de un lucru bun, ma gandesc si eu ca doar am cap, nu fac ca proverbul ala,, Daca iti zice cineva sa te arunci in fantana, te arunci?''. Nu fac asa, am si eu cap sa gandesc daca e bine ce fac sau nu. Incredere nu am decat in cei pe care ii iubesc si stiu ca niciodata nu mi-ar putea face nimic negativ, sau sa ma influenteze negativ; Mama, tata, bunicii de la tata. O persoana,, prietena'' mai mare cu 12 ani decat mine, dar pur si simplu, o iubesc, si stiu ca pot avea incredere in ea! Pentru ca trebuie sa avem persoane de sprijin, macar una!
Nu! Chiar deloc! De ce? Pentru ca de cand ma stiu am fost si voi ramane o persoana foarte foarte incapatanata
Uneori chiar ma deranjaza asta Pentru ca nu ascult de nimeni daca mi-a intrat ceva in cap
Nu. Am invatat asta in timp.cand mi-am dat seama ca trebuie sa fac sa-mi fie mie si familiei mele bine, nu altora. Cand esti foarte influientabil, oamenii din jurul tau te iau drept prost
asa ca.
by daii
Buna.
Inainte eram usor influentabila. Aveam incredere oarba in unele persoana si eram foarte naiva, fara sa imi dau seama de adevaratele intentii ale unora. Acum tind sa cred ca m-am schimbat .
Oarecum, da. Cred o persoana daca imi spune un lucru. Asta este cel mai mare defect al meu: am incredere oarba in unele persoane, chiar daca nu am facut nimic ca sa mi-o castige. Nu stiu de ce... eu am impresia ca toata lumea este ca mine.
Nu nu sunt si nici nu stiu de ce-probabil caracterul e de vina]in schimb INfluentez destul de usor.
De obicei da, dc asa e caracteru meu ...mai pe extreme
Cand sunt super happy in secunda doi trebuie sa te astepti la ploaie din partea mea . Asa e si cu influenta asta ...cand sunt usor de influentat cand primesti un "Nu" in fata in toata splendoarea
. Niciodata nu sti la ce sa te astepti de la mine.
GligoreMihai întreabă: