Superstitii... stiam ca trebuie in noaptea de revelion sa porti ceva de culoare rosie si sa ai neaparat niste bani in buzunar, asta pentru noroc in anul ce incepe
Tot ce stiu este sa ai bani la tine si ceva rosu
oricum nu stiu ce semnifica chestia cu rosu dar in fine...
Este bine de revelion sa ai o hartie sau o moneda de 5 lei sau 5 bani, sa ti toate geamurile deschise, sa nu fii trista pentru ca asa vei fii mereu si sa iti pui o singura numai una dorinta si sigur se va indeplini si trebuie sa porti ceva nou
Eu zic sa nu crezi in superstii. E de ajuns sa ii ceri ajutorul lui Dumnezeu in noul an, si sa ii multumesti ca ai terminat cu bine anul acesta
Pt. noaptea de revelion trebuie sa ai cel putin 10 RON la tine pentru ca se spune ca daca ai atunci vei avea tot anul...
cand iesi afara sa urmaresti artificiile si sa ciocnesti pahare cu sampanie
*sa ai la tine o foaie pe care ai notat adresa celui la care faci revelionu'. sa poti ajunge inapoi, daca esti prea beat.
*sa porti bani, da, bani negresit, sa poti plati taxiul, tu oricum nu vei mai fi capabil sa ajungi acasa pe jos.
*dorinta.iti vei dori sa-ti amintesti unde ai pus blestemata de cheie, caci iar risti sa dormi pe banca din fata blocului
Alexandrutza150795 întreabă: