Daca-ti place sa citesti, citeste o carte buna, iesi in parc cu prietenii, in oras cu iubita, fa-t planuri pentru saptamana ce va urma, iuta-te la un film interesant.
Pai incearca sa faci ce iti place dar ce nu faci des. Daca nu gasesti asa ceva... atunci, cum a spus si carmen, poti iesi in parc daca vrei, la mine ploua, nu stiu la tine. Daca nu ploua, poti sa te plimbi linistit, sau da-te cu bicicleta. Si daca ploua poti, dar ai grija sa nu racesti. Sau asculta cateva colinde daca iti plac, de azi se poate... Sau uita-te la un film, suna un prieten, du-te la o plimbare cu prietena daca ai, gandeste-te la ce vei face saptamana care incepe de maine, deseneaza ceva, scrie o poveste sau orice. Eu ti-am dat idei, tu alege ce vrei sa faci.
Psihoyounger
De ce te-am intristat? nu asta a fost intentia mea! eu doar ti-am dat idei, incearca macar, o sa vezi c-o sa te simti mai bine. kiss!
Asculta muzica tare. poti scrie la o materie ceva pentru maine, te poti uita la un film pe pc sau la TV, iesi pe afara cu rolele, cu bicicleta sau pe jos cu prietenii.
Ia o carte de citeste, culca-te, fa curat in biblioteca, uita-te la un documentar, uita-te la un film interesant, cheama-ti prietenii pe la tine si jucati-va mafia sau carti, fa floricele, distrati-va. Sunt atatea posibilitati...
Gaseste-ti ceva de lucru.si eu am fost plictisita dar mi-am revenit uitandu-ma la un film bun si ascultand muzica la blana
Buna.Eu sunt trista, tu plictisit. Pai poti sa vb pe mess, sa citesti o carte, chestii, chestii.... Nu ti-am dat un raspuns prea fain, dar merge.Pup.Pa pa:*
mihaRmih102laramymihaela întreabă:
DoLshica întreabă: