| UnunderstoodArtistHere a întrebat:

Tata a aflat ca m-am certat destul de rau cu logodnicul surorii mele si m-a pedepsit.Nu mai am voie sa ies din casa o luna si ca sa fie sigur ca studiez(alta pedeapsa)a angajat un fel de bona care sa aiba grija sa puna telefonul, calculatorul si toate aparatele de distractie in seif si sa ma bata tot timpul la cap ca trebuie sa ma pregatesc pentru scoala.Am reusit sa ascund un laptop in sifonier dar n-am nici o idee despre cum pot iesi din casa ca n-am de gand sa raman pedepsita.Nu am cum sa vorbesc cu tata la telefon ca-i foarte suparat si are si el multe de facut si bona asta nebuna mai are putin si-mi ia si televizorul.
Deci cum sa fac sa scap din casa cand nu vede nimeni sau macar ce as putea sa-i fac bonei sa plece?
ps fara farse de prost gust desi vreau unele destul de rautacioase sa plece cat mai repede

Răspuns Câştigător
| Danielllle a răspuns:

Imi pare rau p-u tine.Cam citi ani ai?
Cit timp e bona la viceu sau in bucatarie ai putea sa iesi din casa. Daca traiesti la casa pe pamint e mai usor, daca la bloc, e ceva mai dificil.Sau cind nu e atenta poti sa-i torni cerneala neagra in geanta sau orice, un ou crud, atita timp cit are lucruri importante acolo se va enerva. Poti sa incepi sa vorbesti cu ea in alta limba pe care nu o intelege sau sa o ignori cind iti spune ceva.Ii poti pune in ceai/cafea somnifere sau ceva cei va schimba gustul.Si daca mai doresti idei, da un search pe google.
happy

2 răspunsuri:
| fanuldinamo a răspuns:

Ai putea cand adoarme sa ii pui mana intr-un pahar cu apa sa faca pipi pe ea si asa nici nu stie ca ai fost tu sau prinde niste gandaci sau furnici cum poti si pune-i in in pat sau si sobolani dar ai grija unde ii pui sa ai timp sa fugi inainte sa se trezeasca ca daca te prinde te pedepseste mai rau