Vorbeste cu tatl tau vitreg si spune-i sa inceteze cu chestea asta!
Bafta!
Psihoyounger
Lasa l sa vb daca tu stii si esti sigura ca nu e adevarat ok daca ai dubii cerceteaza si convinge te singura. nu te lasa dusa de val, Nu stiu ce virsta ai dar e bine sa fii mai rece indragoste deocamdata pentru ca s ar putea sa suferi mult si nu cred ca e cazu sa treci printr o astfel de experienta. E foarte rau si te vei imbolnavi asa ca fii mai indiferenta viata e fff grea are suisuri si coborisuri sas ca fii pregatita si pentru rau si pentru bine dar fii echilibrata
Timea si eu am un tata vitreg si eu nu il inteleg de multe ori poate ca nu-i convine de el sau i se pare amuzant sa te faca sa suferi.Cum te intelegi cu el? Eu nu prea bine, daca nici tu inseamna ca din cauza asta ii place sa te cicaleasca
Tu ar trebui sa porti o discutie serioasa cu pr tau si sa vezi ce poti face. desigur nu este el prost sa-ti recunoasca ca te insala dar nu stiu ar fi bine sa vb. iar tatalui tau vitreg ar trebui sai spui sa nu se bage in viata ta pentru ca nu sunteti rude... eu cred ca vrea sa te necajeasca doar... succes