| ___4v15 a întrebat:

Tatălui meu nici nu ii pasa de mine, adica nu ma ajuta cu bani deloc, dar nici nu ma lasa sa ies in niciun fel afara, cum rezolv asta?
Am 17ani și îmi doresc ies macar pana la ora 7…
El crede ca merg cu băieții și mereu ma face in tot felul.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| VelicanEmilia a răspuns:

Greseala suprema a parintilor, sa-si tina copiii ca intr-o colivie, neconstientizand ca atunci cand copilul prinde mana libera, scapa de sub control definitiv. Multi parinti dau chix cu exigenta asta dusa la extrem.
Cu cat se impune mai multe limite, cu atat adolescentul vrea sa le incerce.
Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau, tatal tau avand niste conceptii total eronate.
Nu cred ca te-ar intelege si daca ai incerca sa vorbesti cu el, cred ca s-ar isca si mai mult scandal si nu are rost.
Vb cu mama ta, poate ea reuseste sa-l convinga ca e absolut normal sa iesi, mai ales ca n-ai avut pretentia la o ora tarzie.
Si la liceu sunt baieti, deci. Nu inteleg ce e cu teama asta a lui.
A avut vreo dezamagire legata de femei, de exista lipsa asta de incredere?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sammie a răspuns:

E tatăl tău deci ar trebui să-i vorbești calm cu el adică să încerci să-l convingi să aveți o discuție tată-fiică mă refer, iar atunci poți să-l întrebi tot ce te deranjează și să lămuriți niște situații. Îți mai spun un lucru, părințiilor nu le place să fie sâcâiți în niciun fel. Așa că comportă-te ca atare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să vorbești cu el și să-i spui, dar mai ales să-i dovedești, că poate avea încredere în tine.

| ___4v15 explică:

Fac tot ce zice el și tot nu îmi da voie sa ies