anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatuaj! As vrea o parere de la baieti! M-am despartit de fostul meu acum 3 zile. As vrea sa imi fac un tatuaj cu initiala lui pe deget. Credeti ca l-ar mai inmuia putin. S-ar schimba ceva? E o idee proasta? Nu neaparat pentru el si asa pentru mine. Am stat cu el 3 ani si ceva. multumesc

Răspuns Câştigător
| hunea a răspuns:

Nu sunt baiat, dar sunt mama de fata, si sa o luam pe rand....intai de toate pe deget doare foarte tare intr-u cat nu este muschi doar piele si os, apoi daca va e dat sa fiti impreuna si pe mai departe, o sa fiti(cu sau fara tatuaj), iar in final daca o sa va despartiti...si vei cunoaste pe altcineva o sa te incurce si pe tine acea initiala mai ales daca numele celuilalt incepe cu alta litera. Poti pastra in suflet tot ce a fost frumos intre voi.

5 răspunsuri:
| Balmung a răspuns:

Draga mea, tatuajul e pentru posteritate. Să știi că nu cred că îi va provoca o emoție deosebită, mai ales că e doar o literă, inițiala. Oricum tatauajul în sine e o tâmpenie. Nu ai de unde să știi cum va decurge relația cu el mai departe.Viața e imprevizibilă, și crede-mă, ar fi super aiurea ca să dai peste un tip pe care să-l iubești - poate cine știe, să-ți devină și soț - și să te vadă cu inițiala altuia pe deget. Sincer genul ăsta de tatauaj mi se pare a fi un soi de inel de logodnă. Nu cred că e cazul.
Te îmbrățișez, Claudiu

| T0T a răspuns:

Nu cred că ar fi ok pentru că mai târziu vei regreta. Dacă nu mai simte ceva pentru tine e degeaba.

| RainmakerX a răspuns:

Eu sunt baiat si sincer... mi se pare o prostie destul de mare...

Daca nu mai simte nimic pentru tine atunci nu o sa-i pese de tatuaj. O sa-ti gasesti un alt prieten, cu o alta initiala si atunci ce faci? O sa ramai cu tatuajul pe deget care sa-ti aminteasca toata viata de greseala facuta.

Uita-l, o sa treci peste... Vorbeste cu el mai bine. Vezi daca mai simte ceva sau nu.
Succes!

| peperonies a răspuns:

Eu zic sa iti tatuezi numele lui in frunte. e ca si al tau dupa.

| DeeaMariia a răspuns:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Mi-am dat seama ca nu merita sa fac asa ceva!