Mie nu. dar nici nu i-as dori sa ma insele...
Sunt un periculos la bautura.
Scuze...corect era ''pe mine nu'' dar e prea dimineata pentru filozofie...si mainile mele au scurtat din raspuns.
Asta nu-i mare lucru, schimbi imediat partenerul...mai rau este cand nu lucrezi nicaieri, te inseala sotul si mai ai si 2 sau 3 copii pe langa tine. Atunci ce mai faci, ca daca reactionezi mai iei si un peste "bot''.
Nu mi-am inselat sotul niciodata si nici el pe mine, dar daca s-ar fi intamplat sincer l-as fi mancat cu tot cu fulgi
Uhm, yeah ( Sunt baiat ) Eram si eu mai mic si ce sa aflu, " prietena mea " era cu 5 Baieti, cum sa reactionez fiind mic, inofensiv si tacut si la un moment dat PA Tipic nu?
Nu prea mi s-a intamplat, s-a intamplat sa aflu dupa ce m-am despartit de respectivul si nu mai mi-a pasat, dar daca m-ar insela ii omor pe amandoi
Sincera sa fiu o data fostul prieten la o saptamana dupa ce ne-am combinat da a umblat cu aia pentru altceva si am aflat abia dupa ce ne-am despartit
M nu stiu...nu...adica am incaredre in el...n-am auzit nimic...nici nu prea are cum...pentru k sta mai mereu cu mine... oricum daca mar inshela dka de mine ar skapa de pretenle mele nebune nu skapaaaa... d nu face el asta
DA!
Si in ziua de azi regreta ca m-a inselat...
Viata lui a devenit un adevarat calvar
Da...de curand... l-am inselat si eu [acum imi pare raw]
Dar acum suntem bine sh ne-am impacat
Mda m-a inselat cu cea mai buna prietena a mea... dar acum nu stie ce ii asteapta
Pey pana acum nu.si sper sa nu mi se intample..sh daca mi s int ii dau papucii fara nici o explicatie
Irincic sa iti raspund la intrebare m a cam inselat un pic asa, dar cine rade la urma cu toti dinti
Diorrus întreabă: