| a întrebat:

Te-ai gândit vreodată la primul lucru pe care l-ai face dacă ai şti că o să mori curând?

10 răspunsuri:
| madutza90 a răspuns:

Nu m-am gandit dar probabil as petrece ultimele ore cu persoanele cele mai importante din viata mea.

| PinkkRosee a răspuns:

Da.M-as bucura de viata pana in ultimele clipe, si as gusta din ea ca si cand as sti ce urmeaza...--fundisa--?winking

| AshEldo a răspuns:

Nu m-am gandit thinking oricum, probabil cu totii am prefera sa nu stim asta laughing
Daca mi-ar spune cineva asta, nu as crede...pana nu vad asta cu ochii mei big grin
Si chiar nu as face nimic special...acum,pe moment ma gandesc ca as putea sa nu merg cateva zile la liceu,sa nu mai stau atatea ore la pc si sa mai ies pe-afara,probabil sa ascult melodiile preferate undeva departe...n-am idee unde laughing Ah,la scoica, unde se tine festivalul Callatis (nu avem voie sa urcam pe ea, dar putem face o exceptie) din spatele ei ai o priveliste exceptionala (sau asa mi se pare mie laughing)

| pLaYkRsT a răspuns:

Imi place foarte mult replica asta : "daca maine nu te vei mai trezi si asta ar insemna ca e ultima ta zi pe pamant, ai fi mandru de ce ai facut in aceasta viata? pentru ca da nu esti ai face bine sa traiesti cum se cuvine."
Sper sa te ajute.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Ash face numai prosti pentru ca nu as mai avea pedepse adica la scoala sa nu mai inveti si restul

| mgtow a răspuns:

M-as duce si as face sex cu o prostituata.

| alex_6206 a răspuns:

Sincer,poate lumea zice ca sunt sadic dar eu i-as omori pe toti care mi-au facut rau sau imi vor raul.pentru ca am foarte multi dusmani pe care majoritatea ii am din cauza ividiei lor.

| Dean1996 a răspuns:

Hey.In primul rand,te felicit pentru intrebare, este una foarte buna, nu ca unele intrebari pe care le-am vazut inainte sa dau de asta.Ca sa iti raspund la prima parte a intrebari,da,m-am gandit.
M-as duce la toate persoanele pe care le-am invidiat,sa le cer scuze din cauza rautatii mele.M-as duce la mama sa ii spun cat de mult o iubesc si sa ii multumesc ca a avut rabdare cu mine,si mi-a dat mereu puterea sa continui,incercand sa-mi alunge gandul,,nu sunt buna de nimic".M-as duce la persoanele care le iubesc,sa le mai spun odata, pe rand, la fiecare.As incerca sa indrept greselile pe care le-am facut,cerandu-mi scuze ca poate,am gresit fata de uni oamenii.Le-as multumi persoanelor care au incercat sa ma invete ceva,le-as multumi ca au avut dreptate,le-as multumi persoanelor care,datorita astazi,sunt ceea ce sunt.Le-as multumi persoanelor care ma iubesc pentru ca o fac.
Le voi multumi persoanelor pentru ca m-au incurajat sa continui,sa nu ma las balta,si le-as multumi chiar si celor care m-au descurajat,pentru ca daca nu am descurajau,nu imi dadeau ambitie sa realizez ceva,le pot multumi si pentru lucrurile rele,pentru ca fara ele,astazi nu as fi ce sunt.Le voi multumi pentru dragostea si veninul lor.

Si uite cateva melodii care le ascult acum, dupa ce am citit intrebarea ta, deoarece mi-a placut mult problema care ai pus-o si vreau sa impartasesc cu voi aceste doua melodii superbe.
http://www.youtube.com/watch?v=_9wKi1keg8g
http://www.youtube.com/watch?v=w4DFtg9PMMI

| pwp a răspuns:

Sincer,nu!
dar cred ca as plange toata ziua.

| Liviu a răspuns:

Curand insemanand o zii? 2 3? o ora 5?
Daca ar insemna mai putin de 10 ore
As lua primul autobuz catre bunicu'
Sincer pentru mine nu vad ceva mai placut decat...
Sa fiu alaturi de bunicul meuhappy
O stilca de tuica/bere un pachet de tigari. eventual 2 :X
Dupa sincer pot sa ma duc dracu ca...ma duc cu zambetu pe buze laughing
Asculta melodia Parazitii - Extrema zilei & Anonim
Este un vers
Din pacate. e obscenhappy
Asculta melodia sigur vei intelege ce simt ^^
P.S cand ma voi duce dincolo
Singurele lucruri care imi vor lipsi atat de mult
Vor fii familia si rappul`
Nu mi-as putea imagina o zii cum ar fi fara sa ascult macar o melodie din rapp.
Rapp rull'z -.-