| Nişka a întrebat:

Te cunosti pe tine insati? Sti cine esti cu adevara?

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da` de unde?batting eyelashes
Nu o sa ma cunosc niciodata destul de bine incat sa spun cine sunt.Si ca sa fiu sincera nici nu vreau. Daca as sti cine sunt ce sens ar avea sa mai traiesc? Daca nu mai sunt enigme in juru-mi cu care sa imi bat capul nu gasesesc rostul vietii.Cum sa ma autodefinesc daca deja stiu cat pot? Mereu o sa tind mai sus.Pentru ca stiu ca pot

| Vizitiul a răspuns:

Nu o sa poti niciodata sa te cunosti in totalitate, nici pe tine, dar nici pe semenii tai!

daniela
| daniela a răspuns:

Eu zic ca da, multi insa zic ca nu

| Marii a răspuns:

Ma cunosc putin, inca nu-mi cunosc limitele. Mai am ceva timp pana pot afla tot. happy

| Maia a răspuns:

Eu credeam ca nu ma cunosc, dar o persoana deosebita pentru mine care este psiholog mi-a zis ca ma cunosc foarte bine si ca stiu foarte bine ce vreau de la viata!laughingAm fost surprinsa de ce-a zis, dar m-am gandit si am ajuns la concluzia ca are dreptate :d!

| Sara a răspuns:

Nu prea ma cunosc, intrucat cateodata ma uimesc pe mine, si in sens pozitiv dar si negativ. Sunt in zodia gemeni, cam intelegi tu, am o dubla personalitate daca pot zice asta. Ma confrunt uneori cu probleme la care gasesc o dubla rezolvare una pozitiva si negativa. Pentru mine conteaza mult si starea de spirit.

| emy_8408 a răspuns:

Da, si destul de bine cam 99%.hee hee

| sy46 a răspuns:

Ma cunosc, dar nu si limitele.

| paulthe1 a răspuns:

Adevarata identitate a omului este o enigma, nu vei afla niciodata cine esti!

| floflory a răspuns:

Sincer nu...si tot la fel de sincer nici nu vreau sa ma cunosc... vreau sa fiu un mister si pentru mine tongue

| unknown_5004 a răspuns:

Vreau sa cred ca da.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

He heeeeeeee! vad ca am o surioara pe-aici! cum sa nu ma cunosc? ma uit in fisa medicala si stiu totul despre minewinking

Întrebări similare