Da` de unde?
Nu o sa ma cunosc niciodata destul de bine incat sa spun cine sunt.Si ca sa fiu sincera nici nu vreau. Daca as sti cine sunt ce sens ar avea sa mai traiesc? Daca nu mai sunt enigme in juru-mi cu care sa imi bat capul nu gasesesc rostul vietii.Cum sa ma autodefinesc daca deja stiu cat pot? Mereu o sa tind mai sus.Pentru ca stiu ca pot
Nu o sa poti niciodata sa te cunosti in totalitate, nici pe tine, dar nici pe semenii tai!
Eu credeam ca nu ma cunosc, dar o persoana deosebita pentru mine care este psiholog mi-a zis ca ma cunosc foarte bine si ca stiu foarte bine ce vreau de la viata!Am fost surprinsa de ce-a zis, dar m-am gandit si am ajuns la concluzia ca are dreptate :d!
Nu prea ma cunosc, intrucat cateodata ma uimesc pe mine, si in sens pozitiv dar si negativ. Sunt in zodia gemeni, cam intelegi tu, am o dubla personalitate daca pot zice asta. Ma confrunt uneori cu probleme la care gasesc o dubla rezolvare una pozitiva si negativa. Pentru mine conteaza mult si starea de spirit.
Sincer nu...si tot la fel de sincer nici nu vreau sa ma cunosc... vreau sa fiu un mister si pentru mine
Andrei67y5 întreabă: