anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te doare cand iti pierzi virginitatea?

17 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Depinde.

| Vizitiul a răspuns:

La fete, da!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Depinde foarte mult de tandretea partenerului, durata preludiului si iubirea care va leaga. Daca exista aceste lucruri totul e ok, aproape nu mai simti durerea.

| want2bMajestic a răspuns:

Daca esti relaxata nu...nu trebuie sa te emotionezi sau sa fi incordatahappy iar baiatul trebuie sa faca pasi mici nu dintr. o datatongue

| ForeignO a răspuns:

Da. La fete. Dar antreneaza atmosfera sunt sarutarile si imbratisarile din cand in cand.Si satisfactia pe care o ai dupa ce se termina partida!

| aLyNuSh a răspuns:

Sper ca dalaughing

| valThina a răspuns:

Nu neaparat, aici depinde de prtener adica sa nu se grabeasca si sa fie rabdator, iar tu sa nu te gandesti ca o sa te doara ci la ceea ce se intampla si la dragostea dintre voi.se mai intampla ca pe unele fete ca nu le doara deloc iar partenerii lor sa simta putina durere sau sensibilitate 1 2 sau 3 zilewinking

| eubahhh a răspuns:

Pe noii fetele normall ca ne doare! sad

pe baieti nu!

| adytzukrose a răspuns:

Spre deosebire majoritatea fetelor eu nu am avut aceasta problema (cu durerea la pierderea virginitatii). Asta depinde de fiecare, de cat de elastic ai himenul si de cat de pregatita esti sa faci asta, pentru ca daca stai cu frica ca te va durea nu vei avea nici o placere

| oana_4548 a răspuns:

PPe noi ne doare dar depinde si de partener

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti chiar muri. daca iei sida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deabea asteptlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte frumos laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In kzul meu m-a durut ffff tare cum se zice la inceput doare acum totul e ok... dar sa va dau un sfat fetelor nu va culkti cu cine nu merita gasiti-va partenerul care stiti ca o sa ramaneti cu el toata viata daca se poate primul si ultimul

| kudika152537 a răspuns:

Nu, nu la toate fetele doare.Depinde de organism happy.

| kudika152537 a răspuns:

Eh va doare o p***a happy
nu doare, stai linistit\a laughing

| alma22 a răspuns:

Nu foarte tare. Daca iubesti persoana cu care o faci, e chiar ok. Baiatul trebuie sa te ia usor, nu sa fie animal. Doare doar cateva secunde, dupa care incepe placerea. Eu am facut-o pentru prima data cu prietenul meu si nici macar nu am sangerat. A fost super! M-a durut, dar acea durere a fost suportabila. Nu a fost cine stie ce happy good luck!