Am 3 gauri intr-o ureche. M-am dus la magazinul de bijuterii si acolo aveau pistol. Nu te doare tare. Adevarul e ca simti o oarecare durere, insa nu e cine stie ce. In crantzul urechii doare mai tare, dar langa prima gaura, adica acolo unde e moale, nu ai treaba.
Cat despre piercing nu am incercat inca. Succes!
Buna. :]. eu am 4 gauri in ureche. si la nici una nu m-a durut. . Prima n.am simtit.o deloc. la celelalte am simtit o usoara impunsatura. atata tot.. eu l.am facut acasa, cu acul de la seringa. asa ca, stai linistita. nu va durea, . doar sa ai mare grija, sa.ti bagi un cercel din aur sau argint, ca sa nu se infecteze si sa treaca mai usor rana, cam vre'o saptamana, dupaceea poti sa.ti bagi ce cercel vrei tuh. .
By3. :*.
Am 13 ani si parintii ma lasa in aprilie cand fac 14 si cand am buletin :X pe mine mai intereseaza mai mult de piercing ca vreau sa mi pun am vazut la o colega si arata asa bine si cum parintii ma lasa nu am ce pierde
Buna! Si eu am vrut sa imi fac dar am renuntat! Nu stiu daca doare, din auzite am inteles ca te doare doar putin iar daca ti-l faci acasa pot sa apara complicatii! Sincer nu am renuntat la idee complet poate cand voi fi mai mare o sa incerc! Mai e problema ca nu ma lasa nici parintii am 13 deci...Fa ce consideri tu! Daca parintii te lasa si iti doresti cu adevarat atunci fa-o! Iar daca vrei sa incerci acasa asigura-te ca totul este sterilizat si ca nu o sa apara infectie! Bafta:* De curiozitate cati ani ai? Fundita?:**
anonim_4396 întreabă: