| mgxxtreme13 a întrebat:

Te poti indragosti fara sa vrei?
sa va si explic situatia meahappy de jumate de an vorbesc cu o fata, si pur si simplu am inceput sa tin la ea, dar fara sa vreau, involuntar!
cu toate ca nu ii tipul meu de fata, si sta la cativa zeci de km de mine, ( ceea ce nu suport si nu as fi de acord),,, funda pentru cel mai 'indrumator' raspunshappy pacehappy

8 răspunsuri:
| flory_8014 a răspuns:

Nimeni nu-si poate indruma inima pe cine sa iubeasca cum si ce fel... daca asta s-a intamplat nu ramane decat sa incerci sa fii cu ea.nu ai nimic de pierdut atata vreme cat tii deja la ea,ai de castigat, poate ca iubita este diferita fata de cum o stii ca prietena iar in leg cu distanta eu, una as vedea-o ca pe o provocare tongue succes

| BlueR a răspuns:

Distanta nu e neaparat provocare, da' te face sa crezi ca ai nevoie de internet sa vorbesti cu o fata. gen "relatii pe internet". Aiurea. Habar n-ai cum arata fata, n-ai intalnit-o niciodata, etc.

De unde stii ca nu e tipul tau de fata daca tu ti la ea? happy
Cateva zeci de km, eu zic sa mergi la ea. cateva zeci de km face cam 2 ore cu masina.

Altceva ce sa zic? Uit-o, e distanta prea mare.
Probabil e un motiv pentru care ti la ea.
Mult succes!

| DianaScorpio a răspuns:

Evident ca te poti indragosti fara sa vrei! Iar asta se intampla chiar de foarte multe ori. Dragostea, in foarte multe cazuri, apare pur si simplu, si nu ai ce sa ii faci.
Iar asa cum a spus si BlueR, distanta nu ar trebui sa fie o provocare.Asculta-ti inima.

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Da poti sa te indragostesti de o persoana fara sa vrei crede-ma si nu e de oc simplu sa uiti pe acel cineva dar este mai simplu sa vb cu altcineva si asa sa incepi sa ti la ea la cineva care sta mai aproape de tine, cu care poti avea o relatie poti sa incepi sa vb mai putin cu aceasta fata ca sa nu o mai placi si sa nu mai suferi in caz ca ei nu-i place de tine sau ca voi locuiti in orase sau sate diferite si nu va vedeti decat cu camera sau deloc deci mai bine ar fi sa gasesti pe altcineva si sa pastrezi doar o prietenie cu aceasta fata.

| Mada_7170 a răspuns:

Da. Te atasezi de cineva fara sa vrei. Te-ai atasat deoarece te simteai bine cu ea si ati putut vorbi multe lucruri impreuna.

| Mada_7170 a răspuns:

Da. Te atasezi de cineva fara sa vrei. Te-ai atasat deoarece te simteai bine cu ea si ati putut vorbi multe lucruri impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing intrebarea nu e "te poti indragosti fara sa vrei?" intrebarea adevarata este "te poti indragostii volutar?"
atunci cand ti la cineva nu e neaparat sa fi indragostit de acea persoana. uite eu de ex, chiar indragesc un om cu vreo 10 ani mai mare ca mine, pe care sincer nu l.am vazut in viata mea, si cu care imi mai omor timpul din cand in cand. Dar asta nu inseamna ca sunt indragostita de el, doar tin la el. Iar "relatii la distanta" nu sunt mereu sortite esecului. Continua sa vorbesti cu fata, nu ai nimic de pierdut.

| mgxxtreme13 explică:

Pe fata o stiu, ne-am vazut de cateva ori de un an incoace nu prea vorbim, numa de jumate de an, cum am precizat mai sus,, ea o venit in Arad, eu am mers la ea,( imi pare rau ca nu am mentionat( is in love, ce vreti? laughing )
membri ai TPU, care m-ati ajutat in problema : I love you allhappy
ps: acum la care sa dau funda?:d pace!