anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Termin a 12-a si as vrea sa merg pe digital media sau pe resurse umane. Inclin mai mult spre media pentru ca dupa as vrea sa fiu fotograf si consider ca informatiile de pe sectiunea de Digital Media m-ar "propulsa". In mare, as vrea la Brasov sa merg, insa am facultate si la mine in judet, insa la cea de la mine daca merg pe jurnalism-fotografie trebuie sa am deja aparatul foto pentru ca nu au finantari pentru unele proprii, au cateva insa nu sunt ceea ce si-ar dori, a spuns un reprezentant cand a venit la noi in liceu.

Ce parere aveti? Mai ales ca termin pe partea de uman.

Las un link de la cateva poze facute de mine: https://www.instagram.com/......Zo3M0FRdF/

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as fi vrut la Media Digitala in Brasov, dar s-a introdus la un an dupa ce am intrat la Comunicare. Sunt destul de asemanatoare profilele, oricum, cel putin primii doi ani. Eu iti recomand asta, nu resurse, pentru ca inveti mai multe lucruri practice. Plus ca programul e nou, sunt doar doua profiluri de genul asta in toata Romania.

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti vorbi in privat? iti dau numarul meu si vorbim pe wapp. am mai multe de intrebat, mai ales ca inveti acolo