| Drogataa a întrebat:

Termin clasa a 8-a, peste 2zile, maine fiind bachetu.Si diriga ne-a zis sa creeam fiecare un discurs incepand cum a fost din clasa 1 a 5 si acum la final... Poate mi'ati da o idee despre cum ar trebui sa scriu si as vrea sa fie ceva in care sa inceapa sa planga toti...si daca se poate sa introduceti si aceasta fraza creata de mine: "Acum la final de drum, vedem cum nisipul din clepsidra timpului se scurge incetul cu incetul, ramanand doar amintirile ce in acesti 8 ani ne-au cuprins pe toti."Va Multumesc! Si pentru cele mai bune dau fundita. :*

Răspuns Câştigător
| Queen20 a răspuns:

Parca ar fi trecut o clipa de cand am trecut prin pasii evolutiei (suna cam urat aici, dar mi-a venit pe moment) scolare.Am deschis ochii acum si am vazut ca am in fata mea niste adolescenti cu sperante si visuri indraznete.
Va mai amintiti cum eram la inceputul clasei a 5a?
Eram timizi sau poate plini de incredere ca vom pasi intr-un sanctuar pe care patru ani de zile il vom numi "acasa". Eram curiosi, prietenosi chiar si paraciosi in unele situatii. Dar fara sa ne dam seama am crescut, am devenit adolescenti. As mai vrea acum pentru cateva clipe sa trec prin toate amintirile frumoase sau placute pe care le-am avut impreuna (aici poti infiripa cateva amintiri).Dar din pacate acum la final de drum, vedem cum nisipul din clepsidra timpului se scurge incetul cu incetul, ramanand doar amintirile ce in acesti 8 ani ne-au cuprins pe toti.

As mai avea cateva ideii, dar asta mi-a venit pe moment si sper sa te ajute.
Bafta si distractie la banchet!

0 răspunsuri: