| whatever a întrebat:

Thalia si Laura Zapata sunt surori?

21 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nubig grin Le cheama la fel dar nu sunt surori big grin

| Alisa a răspuns:

Da, sunt surori, Laura Zapata, fiind sora mai mare a Thaliei. happy

| ioana181 a răspuns:

Da. Uite o parte dintr-un articol de pe acasatv: "Specializată în roluri negative, pe care le interpretează ireproşabil, Laura Zapata, sora mai mare a Thalíei, şi-a sărbătorit bunica, doña Eva Mange, care a împlinit 91 de ani, la care s-a dus cu mama ei, doña Yolanda." La un momentdat se spunea ca ar fi de fapt mama ei din cauza diferentei mare de varsta dintre ele. Si a mai fost un documentar despre Thalia in care a vorbit si Zapata in calitate de sora a Thaliei...deci da, sunt surori

| l0rre a răspuns:

Da.sunt surori.

| eveline a răspuns:

Da, este sora ei:dUita-te aici

Biografie Thalia

Adriana Thalia Sodi Miranda s-a nascut pe data de 26 august 1972 in Mexico City, Mexic.Este fiica Yolandei Miranda si a lui Ernesto Sodi care a murit cand Thalia era foarte mica.Are 4 surori :Laura Zapata, Federica, Gabriela si Ernestina.

Thalia a debutat de mica cu rolul din filmul "La guerra de los pasteles" in anul 1970.In 1981 ea devine componenta unui grup de succes "Timbiriche". Dupa ce joaca rolul secundar din telenovela "Pobre senorita Limantour", Thalia se remarca cu personajul Beatriz din Quinceanera(1987).

Dupa ce a parasit grupul Timbiriche in 1989, a plecat din Mexic in orasului Los Angeles, unde a luat lectii de canto cu Fiorence Riggs. A jucat in Maria Mercedes(1992), Marimar(1994), Sarmana Maria(1995) si Rosalinda (1998), telenovele cu care a avut un succes rasunator.

In tot acest timp, Thalia s-a ocupat si de cariera sa muzicala.In anul 1990 scoate albumul intitulat "Thalia" urmat de "Cristal" in 1991 si de "Love"...

| georggyy a răspuns:

Nu

| Lavy_4392 a răspuns:

Nu... din cate stiu eu nu

| sweet moon a răspuns:

Laura zapata e prea batrana
big grinbig grin:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA sa stii ca DA, nici eu nu am crezut dar am cautat pe internet si acolo scria ca sunt surori.
Thalia are 38 de ani iar Laura are 53 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt.Sunt mama si fiica, crede-ma scria intr-un articol ca ii este mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt surori.In orice articol in care am citit scria ca sunt surori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt surori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA...bineinteles ca sunt surori.Thalia si L aura Zapada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt surori.

| Love_8905 a răspuns:

Da

| maryimsheata a răspuns:

Nu stiu de ce va mirati atat ca sunt surori, desi este o diferenta de 15 ani intre ele. DA, sunt surori.