The Vampire Diaries :X:X:X:X imi plc si Twilight, daaaaar...intr-un fel prefer TVD pentru ca este mult mai multa actiune, nu poti anticipa ceea ce va urma chiar intotdeauna si asta e foarte fain, ne iau prin surprindere. Aaah siii e mult mai misto pentru ca episoadele din TVD apar mult mai repede) fata de twilight.care apare o data la nu stiu cate luni
TVD, b`cuz in twilight nu se intampla prea mult. se pupa aia, dupa aia o paraseste, aia vrea sa se sinucida, mai avem un varcolac si mai tarziu, un copil in ecuatie, varcolac+copil = love si cam atat. AM MENTIONAT CA AIA STRALUCESC?! aiurea. parerea me e ca twilight sucks. TVD e foarte misto believe me, povestea e mult mai interesanta, mai ales din sezonul 2 incolo. dar si sezonul 1 e misto. + ca noi il avem pe Ian Somerhalder, the hottest guy alive. join us!
Vampire Diaries pentru ca are mai multa actiune si imi place mai mult decat twilight (si twilight imi place)
The Vampire Diaries, deoarece este o poveste interesanta si de data asta este vorba despre 2 frati care se indragostesc de o dublura adica Elena! Te las pe tine sa descoperi
Geo2969686 întreabă: