| Chiuaua a întrebat:

Ti-ai trada prietenii pentru un beneficiu de orice fel?

4 răspunsuri:
| WestSid3 a răspuns:

Ar fi ul lucru lipsit de logica happy
Nu mi-as trada niciodata prietenii pentru un beneficiu. In primul rand, tin prea mult la ei ca sa ii pierd, mai ales ca ne cunoastem de multi ani.
Prietenii nu merita tradati. Ar fi un gest urat din partea mea, doar pentru un beneficiu din partea cuiva. Prietenii sunt facuti ca sa ai pe cineva langa tine, care sa te ajute si pe care, la randul tau, sa il ajuti la nevoie, deci favorurile se intorc chiar cand nu te poti astepta big grin
Toti ne simtim bine cand avem pe cineva langa noi, iar prietenii adevarati merita respectati, chiar daca increderea lor se castiga greu si se pierde usor happy

| Juliebelle a răspuns:

Nu, a-ti trada prietenii este in primul rand un sentiment oribil, si apoi te-ai simti ca un nesimtit.Bineinteles ca nu as trada.

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Daca sunt niste prieteni in genul celor care te urasc si te vorbesc de rau in spate si cu tine incearca sa-si mascheze dusmania care ti-o poarta, eu da, as trada unu' din asta oricum beneficiul pentru care am tradat acel amic e mai de folos ca "prietenia" lui/ei... funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,indiferent de beneficiu, nu as face asa ceva. Orice este trecator, dar prietenii adevarati raman.In plus, orice beneficiu care m-ar putea interesa(si nu e imposibil de obtinut, bineinteles)il pot obtine prin munca si perseverenta.In concluzie, nu as avea nici-un motiv sa fac asa ceva.