| Deny_8368 a întrebat:

Ti-ar placea sa fi o vedeta? Dc?

Răspuns Câştigător
| dya_8685 a răspuns:

Intr-un fel as vrea sa fiu o vedeta iar intr-un fel nu pentru ca am prea multe batai de cap si as vrea sa fiu pentru ca esti populara

15 răspunsuri:
| Sniper a răspuns:

Nu nu mi'ar place. E prea multa bataie de cap oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...pentru ca nu as mai putea avea o viata personala, mi-ar fi invadat spatiul si dispare intimitatea.Plus ca mai sunt si scandaluri destul de des.Imi e bine asa cum e acumbatting eyelashes

| yanny`s a răspuns:

Mie cred ca dathinking

| andalu a răspuns:

Depinde ce se intelege prin termenul de vedeta.acum vedeta este numita si Simona sensual.sau Monica Columbeanu care numai vedete nu sunt.Deci raspunsul este: nu, nu mi-ar placea sa fiu o vedeta la modul general. Mi-ar placea sa fiu de ex: Johnny Deep sau Sophia Loren.si lista ar putea continua cu unii de talia lor.Si nu, nu m-ar deranja daca as fi urmarita de paparazzi, daca as fi o vedeta "la locul ei" s-ar plictisi urmarindu-ma cum ma duc sa manac sau ma plimb cu masina, adica facand lucruri care nu au niciun fel de importanta.Plus ca o vedeta adevarata este vedeta pentru ca are un anumit talent iar in acest caz nu mai e nevoie sa faca tot felul de "chestii" ca sa apara prin revistele de scanadal si sa arate ca "mai traieste". In Cazul actorilor, un film bun e de ajuns ca acel actor sa nu mai fie urmarit de paparazzi ci doar chemat la emisiuni pentru a da detalii despre cum a reusit sa intre in pielea acelui personaj etc

| Bogdana a răspuns:

Da! Pentru ca am incredere in mine.

| Bacemi a răspuns:

Mi-ar placea sa fiu mediatizat in sensul ca apar la televizor mereu pentru a educa pe ceilalti. As vrea sa invete cat mai multi sa respecte bunele moravuri. Nu mi-as dori in sensul sa fiu celebru. Mi-ar placea mult sa fiu apreciat pentru niste vorbe spuse din suflet. Sunt genul de artist care ar lucra pe bani putini pentru ca el ce face, o face din suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Presa pe capu meu mereu, mai bine ma lipsescwinking. Creca mai mult de o luna nu rezist. si de la tv ma mut la spital laughing.

| Razvan a răspuns:

Nu as vrea.Pentru ca:
a)mi-as lua adio de la tot ce inseamna viata personala
b)n-as putea avea o relatie sincera de prietenie pentru ca constant mi-as pune intrebarea "Oare chiar ma apreziaza cu adevarat sau il atrage celebritatea"
c)as fi nevoita sa fac lucruri pe care in mod normal nu le-as face doar de dragul publicitatii
d)mereu ar trebui sa fiu la nivelul asteptarilor si nu as avea voie sa am zile proaste
Deci, nuraised eyebrows
Viata mea de anonima e perfectahee hee

| Ana-Maria94 a răspuns:

Posibil dc? pai pentru ca as di acolo sus, as a vea faima, as fi vazuta cu alti ochi...si nu neaparat ca as avea bani, ar conta si aceia dar pe un loc mai jos.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Daa.si nu, da -cui nu i-ar placea?laughinghell ya`. si nu -pentru ca la un moment dat prieteniii viitorii nu vor fi asa doar pentru tine, ci si pentru faima ta]...

| Crs a răspuns:

Da. Pentru ca imi place sa fiu in centrul atentiei. big grin

| LuS[z] a răspuns:

Cui nu i-ar place? Chiar dac unii spun ca nu le place in adancul sufletului lor ar vrea sa stie cum e.De ce? pentru celebritatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu mi-ar placea, e mult prea complicata viata de vedeta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi in general, da. Dar depinde si cum ar reactiona cei din jurul meu: daca ar fi de acord, m-ar intelege, nu si-ar schimba atitudinea si s-ar comporta ca intotdeauna, si normal ca da! Ce mi-ar mai trebui ca sa am o viata implinita?
Daca as ajunge vedeta, si apropiatii m-ar vedea ca pe o diva si s-ar emotiona in jurul meu, eu nu m-as putea manifesta ca inainte...deci nuuuu! Nu as da viata mea de acum in schimbul uneia de vedeta ca in cele mentionate mai suswinking.

| yoana_7035 a răspuns:

Intr-un fel nu si intr-un fel da ca se uita baieti la mine si ca e prea multa bataie de cap

Întrebări similare