Stiu cum te simti si stiu cat de greu iti este.Dar remediul cel mai bun este sa nu te lasi prada amintirilor si sa mergi mai departe oricat de greu ti-ar fi.Atunci cand el s-a despartit de mine, sincer, chiar nu stiam ce sa ma fac...eram distrusa, era oribil, ce puteam sa fac fara el? Dar am avut parte de sustinere din partea prietenelor care m-au ascultat si mi-au bagat mintile in cap.Adica lol,ce-i asta?! Trezeste-te! Viata merge mia departe, capul sus fato! Nu e ultimul baiat de pe Pamant! Chiar in timp ce plangeam pentru el, stateam afara pe o banca si trece un tip pa langa mine si ma intreaba "de ce plangi" si isi continua drumul.atunci mi-am dat seama, adica hey nu are niciun rost sa plang pentru cineva ca el.Sunt tare,frumoasa, puternica si mai sunt miliarde de baieti pe lumea asta! Acum eu nu stiu daca in cazul tau e vb de un baiat, dar e cam acelasi lucru.Capul sus,fara regrete! Viata e scurta, bucura-te de ea la maxim! Succes, pa!:*
Ðiana stiu cum te simti. Am avut si eu parte de asemenea persoane care au intrat in viata mea si au iesit fara ca eu sa-mi dau seama macar. Daca ai o cea mai buna prietena petrece-ti timpul cat mai mult cu ea si incearca sa faceti tot felul de lucruri distractive si nu te mai gandi la acea perioada din viata ta, incearca sa o stergi si sa stergi si amintirile din ea. Si data viitoare cand cineva nou apare in viata ta, nu te mai atasa asa de repede de el, caci vei suferi din nou! Mult succes! Te pup :*
Cu timpul se uita trebuie doar sa gasesti o alta persoana care sa ii tina locul.
Si chiar daca esti genul de persoana care iarta, dar nu uita... stiu ca iti va fi greu si ca o mica amintire va ramane mereu in tine dar trebuie sa ridici capul si sa mergi mai departe si asta se poate numai prin fortele tale.
Va multumesc din suflet pentru sustinere si sfaturi, ma face sa nu ma mai simt singura.Sunt genul de persoana care pune mult suflet in orice, ma atasez extrem de repede de cineva, iar cand o pierd se prabuseste intreaga lume.Este vorba despre un baiat, intr-adevar.Imi vine greu, extrem de greu
Anothergirl22 întreabă: