Un prieten adevarat nu ar face asa ceva, unul fals cred ca tot timpul, se da bine pe langa tine si cand faci o mica greseala te barfeste pe la persoanele care stie ca le urasti oarecum.si ma refer la o ::greseala:: care din punct de vedere nu pare chiar greseala, doar si asa zisu prieten o face, o facea, si o va mai face... poate unii nu o inteleg da tu stiu ca o intelegi, si te simti undeva in povestea mea
Mi se pare ca n-am prieteni.Si mi se pare ca imi e bine asa. Daca au probleme, vin la mine, ii ajut, e ok. Dar fara prietenii si declarati absurde de genul:sis te ube, si eu bro
Daca ma barfesc stiu ca nu ma afecteaza asa ca isi racesc gura de pomana
Prietenii adevarati niciodata. Cei care sunt considerati de mine prieteni stiu ca nu ar face asta. Persoanele pe care le cunosc din anturaje da, ma barfesc de foarte multe ori dar nu imi pasa. Cei din urma nu ma vor cunoaste niciodata cu adevarat.
Nu.prietenii nu ma barfesc, pentru ca stiu sa mii aleg, dar sunt unele persoane care se fac ca imi sunt prieteni(ce haios ca ei cred ca eu nu stiu asta), si ma barfesc ...pe la spate bineinteles.
Da, o asa zisa "buna prietena" scoate vorbe despre mine, si am aflat asta. Oricum, nu le dau importanta
Da.Si m-am saturat de asta, asa ca am inceput sa-i fac fite asa zisei "prietene" si nici nu mai vorbesc cu ea.
Eu imi dau seama dupa comportamentul lor. unii ma barfesc dar nu ma urasc, ca altfel n-ar mai sta prin preajma mea.sunt unii cu care sunt in stare de "neutralitate" si ma critica dar asta e, si mai e si categoria celor invidios, sau care n-au alta treaba de facut, cred ca sunt superiori etc.
Din fericire sunt 2 persoane care imi sunt prietene, nu "amice"si stiu ca nu ma barfesc. E ceva rar si da, ma bucur de asta.
Sincer, unii da. Dar deja aia nu se mai numesc prieteni pentru mine si stiu sa ma feresc de ei.Bine, atat cat pot... uneori sunt naiva, recunosc si pentru asta am de suportat consecinte. In fine, multi ma stiu, putini ma cunosc. In ziua de astazi, cu greu gasesti un prieten adevarat. Insa am si prieteni adevarati, pe care-i iubesc si sunt alaturi de ei.
Buna. Nu mi s pare deloc. Sunt sigura de chestia asta. Asa suntem toti, chiar daca nu recunoastem si zicem ca nu am facut'o. Bine, chiar daca nu am facut'o intr'o buna zi tot o sa se intample. Pacat, pentru ca in zilele noasrte in loc sa ne unim sa avem incredere, noi stricam tot prin barfa, invidie, ciuda.
Asta e.
Pa, pa.
Sunt multe persoane pe care noi le consideram bune.Prietenii in general sunt multi... dar trebuie sa descoperi acea persoana care iti e alaturi la orice pas. gresi sau bun, la necazuri, la bucurii, sa te ajute cu ce poate... un prieten adevarat niciodata nu iti intoarce spatele. Mai sunt si asa zisii "prieteni"... care de fapt sunt adevarati dusmani. care in fata sunt in stare sa-ti pupe si mainile. iar pe la spate se bucura de raul tau.Acestia nu se numesc prieteni. Cineva spunea ca "Singurul prieten in care poti avea incredere... esti tu "
Beibiix2012 întreabă:
boomoom întreabă: