| TzuKy a întrebat:

Ti se pare corect sa iubesti si sa nu fii iubit?

Răspuns Câştigător
| 4b a răspuns:

Normal ca nu mi se pare corect, insa...asta-i viatacrying de prea multe ori iubesti, insa cu ce te alegi? iti zic eu, cu o iubire neimpartasita, lacrimi( pentru cei care mai stiu si sa planga) si o nespusa cantitate de suferinta.
NASPAAAAAA

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e corect deloc oricum sa mai iubesti acum e destul de riscant cel mai bine e sa incerci sa nu iubesti pana nu vezi ca respectiva persoana iti demonstreaza asa ceva.

| Andarock a răspuns:

Nu mie se pare corect, dar trebuie sa respecti persoana iubita si sa o intelegi.
Poti sa iubesti o persoana cu toata inima ta, dar daca acea persoana nu tine la fel de mult la tine, ce rost are>?

Dragostea e complicata si dificla.Toti trecem prin diferite ipostaze in care dragostea ne inceraca.Asta e iubirea, numei unele persoane o inteleg.

Sper ca te-am ajutat*

Apache
| Apache a răspuns:

Corect nu...dar din pacate e o situatie mai realistica!

| Dean1996 a răspuns:

Nu,nu este corect să iubesti și să nu fi iubit. Iubire cu forța nu se poate,dar astfel de lucruri te impulsionează,adică,chiar dacă respectivul/respectiva nu te iubește, și tu îl/o iubești foarte mult,la un moment dat,cu trecerea timpului iubirea ori poate scădea, ori rămâne aceași, dacă iubești persoana aceea din toată inima.Depinde de fire și caracter.

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu poti cere corectitudine pe tema asta.Iubesti.Si speri sa fii iubit in aceeasi masura.Orice gest cat de mic,conteaza,orice zambet,orice vorba,te agati de ea... Dragostea e egoista de multe ori, ai vrea sa iei mai mult decat dai...Dar niciodata nu poti masura cine da mai mult. Iubeste, pur si simplu.Generos.Frumos.Si fie ce-o fi!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu mi se pare corect.dar iubirea este o chestie care tine de amandoi nu? funda?

| dan_2834 a răspuns:

Sa iubesti si sa nu fii iubit nu e corect,insa nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca dor pentru simplul fapt ca tu o iubesti.Ce e mai dureros e sa stii ca stai cu o persoana despre care crezi ca te iubeste,cand de fapt minte...e dureros sa treci prin asa ceva sau cu aceasta indoiala.Dar,totul e trecator in viata si nu iti ramane decat sa incerci sa uiti perosna respectiva, persoana care de fapt nu a stiut sa aprecieze iubirea.A iubi inseamna a risca si a suferi, dar poate insemna pe de alta parte si a fi fericit si implinit.Depinde daca aceasta iubire este sau nu este impartasita.

| eumha a răspuns:

Da ioana nu mi se pare corect dar fiecare cu sentimentele lui:Xlaughingalexandra b

| Alexa_3837 a răspuns:

Nu, adica pentru noi ce iubim, dar pentru ei, daca am fi fosta intr o lume mai civilizata in care macar sa si ceara scuze ca nu simt nimic pentru noi... ar fi fost mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ups m-am grăbit şi am citit "ţi se pare corect să iubeşti şi să fi iubit?". Îmi pare rău pentru primul răspuns.
Nu mi se pare corect deloc. Aşa cum ştim să începem o relaţie trebuie să ştim să o păstrăm, să iubim din interesul să fim iubiţi. Normal că dacă iubeşti pur, sincer ai aceleaşi aşteptări de la prietenul/prietena tau/ta. Timpul va şterge rănile inimii tale care este ca şi o oglindă spartă.
O seară de vis în continuare! happy

| AndreeaWTS a răspuns:

De ce n-ar fi corect?
Iubirea e un proces care se întâmplă aproximativ simultan.
Pentru că se bazează în primul rând pe răspunsul celuilalt.
Vă întâlniți, vă cunoașteți, petreceți timp împreună și ușor, ușor vă îndrăgostiți unul de celălalt.
Nu cred în prostii gen îndrăgostit pe FB sau Wapp. Sau îndrăgostit/ă atâta timp cât celălalt/ă nu-ți răspunde sau îți dă de înțeles că nu e interesat/ă.
Cât de blocat mintal să fii să iubești de unul singur, când celuilalt nu-i pasă de tine? Sau de multe ori, nici nu te cunoaște?

95% iubirea înseamnă reacția pe care celălalt o produce în sufletul tău. Nu reacția pe care ți-o produci singur visând sau imaginându-ți o posibilă relație cu celălalt.