| Nemessys a întrebat:

Tigarile chiar dauneaza asa de mult pe cat ni se spune? Sau sunt doar miciuni care sa-i faca pe fumatori sa se lase de ele?

Răspuns Câştigător
| vladorcolac a răspuns:

Da si nu. Tutunul e o vitamina naturala foarte puternica, in corpul uman exista receptori de tutun si canabis, adica daca inveti sa iti controlezi corpul mai eficient poti sa obtii aceleasi efecte producand substantele singur in corp. Iar motivul pentru care exista acesti receptori, e deoarece sunt conectati. Acuma sa revenim la tigari, tigarile din ziua de azi dauneaza datorita hartiei ce contine gudron, acum, eu sincer fumez de cand aveam 4 ani, pana acum 30 de ani. Sunt fost campion de arte martiale, antrenor personal, traiesc o viata sanatoasa si ma simt ca la 16 ani, majoritatea tigarilor de azi nu contin tutun deloc, doar hartie reciclata colorata apoi cu arome artificiale de tutun, asta ofera afectiuni de sanatate, mai exista cateva firme care vand tutun adevarat cum ar fi Marlboro si Winchester. Pozele alea dragute de pe pachetele de tigari nu au nici-o legatura cu fumatul, spre exemplu poza cu un barbat cu o gaura in coaste cica dupa operatie pulmonara, ei bine e complet falsa, domnul acela chiar aparuse la TV acu vreo 10 ani cand avusese un accident si in gaura aia era ditamai creanga de copac, operatia la plamani se face pe spate prin taierea coastelor nu prin lateral. Poza cu piciorul parca mancat e o poza cu o persoana care a fost muscata de picior de o vaduva neagra. Toate pozele sunt luate de pe internet cu intentia de a speria si manipula mintea oamenilor. Acuma, mai e inca o chestie, daca meditezi si faci exercitii de respiratie o sa poti sa iti controlezi mai bine corpul si sa realizezi ca depinde de tine daca dauneaza sau nu.

33 răspunsuri:
| dmstefania a răspuns (pentru Nemessys):

Fiindc aasa stiu eu ca este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Corect

| Ana1687 a răspuns:

Probabil sunt, nu iti fac rau acum dar pe termen lung o sa te afecteze si in plus iti dau dependenta, daca fumezi 1 luna deja e greu sa te mai lasi, cu toate ca oamenii stiu asta continua sa fumeze
Ps nu am nimic cu fumatorii, si eu fac parte din ei happy