anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tigarile electronice dauneaza grav sanatatii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai dauneaza dr mai putin.Cu aia te lasi de fumat. Nu e asa de grav ca tigara adevarata asa cred eu.

6 răspunsuri:
| VampireDeea144 a răspuns:

Eu asa cred.deoarece oricum ar fi tot tigara este, tot are nicotina doar ca e electronica

| GumaStres a răspuns (pentru VampireDeea144):

Da. Dar fiind electronica nu e asa periculoasa ca o tigare normala happy.

| fantastica a răspuns:

Toate tigarile dauneaza sanatatii nu conteaza ca e electronica, ca e artificiala, ca are nicotina sau nu are! Tigarile nu dauneaza sanitatii celui care NU le foloseste!

| VincentVlnt a răspuns:

Tutunul dauneaza grav sanatatii happy E tutun, E daunator! happy

| imscared a răspuns:

In primul rand in tigara electronica nu exista tutun.Exista nicotina...este altceva laughing.Eu detin una si sincer sa iti spun este daunatoare dar mult mai putin decat una normala.Tigara normala mai contine si:arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon,formaldehida si multe altele(Doar foita care inconjoara tutunul are 43 de toxine).Tigara electronica contine doar nicotina si in anumite filtre nu contine absolut deloc nicotina(desii ma indoiesc).Deci este mult mai putin daunatoare decat crede lumea.

| imscared a răspuns:

In primul rand in tigara electronica nu exista tutun. Exista nicotina...este altceva laughing.Eu detin una si sincer sa iti spun este daunatoare dar mult mai putin decat una normala. Tigara normala mai contine si:arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon, formaldehida si multe altele(Doar foita care inconjoara tutunul are 43 de toxine). Tigara electronica contine doar nicotina si in anumite filtre nu contine absolut deloc nicotina(desii ma indoiesc). Deci este mult mai putin daunatoare decat crede lumea.