Lasa-le dracu'. Am fumat 39 de ani si cu greu m-am lasat. Ma simt extraordinar acum. Ca fumezi una pe zi sau 5 tot afecteaza plamanii.
O parte din cei care se lasa de tigari, se ingrasa la scurt timp. asta e adevarat, dar cum ai ajuns tu la concluzia ca " tigarile slabesc"?
daca vrei sa slabesti, apuca-te de fitness, tine un regim.
cei care se ingrasa dupa ce s-au lasat de fumat, se ingrasa pentru simplul fapt ca au mai mult timp pentru bagat manacare in gura.(lacomie)
recomand sa te uiti la urmatorul filmulet(in care gasesti si raspuns la intrebarea ta)
https://www.youtube.com/watch?v=NACEOGGgbAU
mai bine cu grasime pe solduri decat cu cenusa in plamani.
Aa..chiar nu vreau sa slabesc...ca sunt deja slaba si de aia am intrebat ca nu vreau sa mai slabesc
Atunci mareste-ti masa musculara. femeia sportiva este mult mai sexy decat femeia pitipoana.
Pai lucrez..sa imi maresc posterioul...nu cred ca tigarile au cum sa afecteze dezvoltarea muschilor nu?
Ba da.
se stie deja ca fumatul afecteaza plamanii si, deci, capacitatea de absorbtie a oxigenului.
si daca afecteaza respiratia, afecteaza si restul corpului.
cniku93@yahoo.com
Heii buna! tu cum lucrezi la marirea posteriorului?:* camii_qn id meu sa vbm acolo!
Explica-mi si mie, te rog, un nefumator, beneficiile fumatului. De ce m-as apuca de fumat. Sunt curios daca exista vreun motiv; sa te lasi de fumat sigur exista motive.
Ca sa fiu si la subiect, nu stiu ce intelegi tu prin tras la fata, dar tigarile au o multime de 'manifestari', exceptand bolile despre care se vorbeste in principal: respiratie urat mirositoare, haine si degete cu miros de tigara, dinti galbeni, afecteaza tenul, etc. Sunt sigur ca le vei gasi pe internet.
Astept, daca nu sunt prea indraznet, un raspuns la rugamintea exprimata mai sus.
Te calmeaza asa:X...te simti mai bine, simti ca ai nevoie de ele. nu stiu, eu cand m am apucat prima oara de fumat ziceam ca ma las oricand, fumam de plictiseala, chiar nu imi era dor, am stat si un an fara, dar de cand m am reapucat anul asta in martie nu prea m am mai lasat, adica ma las asa, pentru 3 sapt, 1 luna, dupa aia mi se face dor, te fas sa te simti bine, nu stiu..doar fumatorii pot intelege.
Acea relaxare despre care zici tu eu cred ca este consumul drogului cerut de organism.
In momentul in care nu iti asiguri 'necesarul' de nicotina sau cine stie ce-o mai fi in tigaretele astea de se vand in zilele noastre, intri in sevraj; astfel ca atunci cand ii dai corpului o tigara, iti asiguri 'necesarul' si te relaxezi.
Sunt destui oameni pe lumea asta care se relaxeaza si fara tigari, prin metode mult mai putin nocive atat pentru ei, cat si pentru ceilalti.
Asa ca eu nu accept acest argument ca motiv pentru a te apuca de fumat.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am ceva cu fumatul sau cu fumatorii - si eu mai fumez cate o narghilea vara la terasa - dar pur si simplu nu inteleg scopul fumatului (probabil incerc sa fiu prea logic ). Este costisitor, daunator pentru organism, haine, pereti etc. Asa ca am profitat de intrebarea ta pentru a avea o discutie despre acest obicei.
Asa eram si eu inainte, nu intelegeam scopul fumatului, nu-mi produceau nici o senzatie, nimic probabil ca acum am devenit dependenta putin.dar cred ca daca imi pun in minte asta, o sa reusesc sa scap de ele..deocamdata inca nu m-am interesat asa bine de pericolele fumatului, plus ca atata lumea in jurul meu fumeaza, pana si mama.
Slabesti de la penis!
Nu de la tigarii!
Iubito de sinucigase e plina lumea si pute urma dupa ele a tutn. daca esti inteligenta fugi de tutun mai rau ca de dracu ca de dracu mai scapi da de tutun nu.nu stiu cati ani ai dar trebuie sa va fi spus la scoala de pericolele fumatului! fi desteapta! succes cu posteriorul...mi-a placut ideea!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: