Cred ca vedem cee ce stim, pentru ca daca stii ceva si e important si-l vei vedea ii vei da importanta cuvenita dar daca vei vedea ceva important dar nu stii, importanta lui scade pentru ca nu stii ce e.
Stii...raspunsul este unul, extrem de dificil dar apreciez parerea ta cu privire la aceasta intrebare
Si cam ce-ar trebui sa raspund la intrebare, m-ai facut curioasa
Crede-mă e o dilemă, la care nici eu nu am gasit răspuns.Nu caut să par neinteresat de răspunsul tău. Aam apreciat faptul ca te-ai straduit sa scoți la lumină, un oarecare raspuns mai mult sau mai puțin plauzibil.
Da merci,dar acum sincer m-ai facut curioasa,si nici ca-mi gasesc alta explicatie, cred ca e o chestie dinaia cu raspuns ascuns in intrebare sau ceva de genu, am la facultate din astea, dar asta n-am auzit in viata mea, chiar ca ca e o dilema si nu stiu daca vei gasi un raspuns pe TPU.
Ca noi doi, mai sunt si altii care pot da un raspuns
Oricum, multumesc inca odata pentru raspuns apropo, renunta sa-mi spui dumneavoastra, nu sunt deloc batran.
O zi frumoasa
Nu lua in seama, partea cu Dumneavoastra am gresit, nu eram atent.
Ti-ai raspuns tie da, chiar nu stiam unde ti-am vb cu dvs, in fine sper sa gasesti un raspuns la chestia asta, e interesant sa stii
Lolkkk întreabă: