Eu sunt timidă. Mi-aş fi dorit să nu fi fost chiar aşa, să pot socializa mai uşor cu unii oameni.
Timiditatea este undeva la mijloc, deoarece nu e bine nici să fi prea tupeist, nici prea timid!
Eu o consider o mare calitate
Defect...mm doar din anumite perspective, dar raman la calitate
Unii o privesc ca pe o calitate, altii ca un defect.Depinde ce fel de persoana esti, sociabila / nesociabila. cooperanta/necooperanta etc etc. Pentru ca a fi timid are si parti bune si parti rele. Un lucru pozitiv ar fi faptul ca nu esti bagat in multe belele -daca esti indraznet, poti"plati" scump- dar ceva rau ar fi faptul ca nu te prea poti integra intr-un colectiv.Parerea mea, hotaraste cum e bine. Bafta!
Depinde baieti timizi pe mine ma atrag iar fetele sunt foarte deosebite dar uneori pierzi din cauza asta deci dupa parerea mea e mai mult o calitate decat un defect:X
Eu consider ca este un defect intr-o oarecare masura. Oamenii timizi sunt cei mai periculosi, niciodata nu stii ce sa te astepti de la ei, si ce se ascunde dupa chipul timid.
Mie mi se pare ca este o calitate . Adica si eu sunt timida ... dar numai cu cei pe care nu-i cunosk. Daca ne mai intalnim si a 2-a oara deja nu mai am nicio problema in a arata cine sunt cu adv. . Pe mine ma atrag persoanele mai timide pentru. ca niciodata nu stii ce ascund :*
anonim_4396 întreabă: