| AliNuTzA_9627 a întrebat:

Timpul si distantele pot distruge doar o dragoste artificiala?!?! Chiar asa o fi?thinking ...Crede-ti ca se poate mentine o relatie la distanta daca au sentimente puternice? Astept parerile voastre cat mai complete.

Ms anticipat.
Pupik!

Răspuns Câştigător
| cipy a răspuns:

Da sigur si nu numai mentine ci si progresa / asta o stiu dupa propria experienta. Mi-am cunoscut actualul prieten pe net si asta nu a fost o piedik in iubirea noastra avem 8 luni de cind suntem impreuna dintre care doar 7 zile am fost cu adevarat impreuna! Iubirea adevarata nu stie de distanta!

15 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde foarte mult de relatie... daca exista iubire adevarata, incredere, sinceritate, respect, eu cred ca e posibila o astfel d relatie, dar e destul de dificil de mentinut aceasta relatie, acum depind mult de parteneri, daca se iubesc, eu cred ca daca iubesti pe cineva, relatia poate rezista... dar acum depinde si de cat de des se vaf partenerii, daca unul dintre ei e plecat pentru o anumita perioada, sau daca e mereu distanta intre ei, ochii nevazuti se cam uita, dar daca chiar e o iubire mare, nu se uita...totusi ca o relatie sa functioneze, trebuie sa fie unul langa altul, depinde la ce interval de timp se vad...ca atat in viata lui cat si a ei intervin alte persoane, ocupatii, si asa se cam pierde legatura, dar totul depinde de profunzimea sentimentelor, de cat timp se stiu, daca se cunosc bine, daca s-au vazut, daca pastreaza legatura des...eu dau un sfat :cel mai bine e sa fi cu cineva cu care sa te poti vedea, sa fie aproape de tine, ca asa iti faci mii de ganduri, ti-e dor de persoana iubita, traiesti numai din poze, vorbe la telefon, pe mess sau stiu eu mai cum...intr-o relatie conteaza si sa fie fizic impreuna nu doar cu vorba si cu gandul...acum depinde...in concluzie, eu cred ca se poate sa se mentina o relatie la distanta, dar cam greu, cu multe eforturi din parte ambiilor parteneri, daca te multumesti sa ai o relatie la distanta, foarte bine!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca este iubire adevarata si se bazeaza pe incredere, sinceritate, respect reciproc, devotament, daca exista comunicare, aceasta iubire nu poate sa dispara.Sotul meu si cand eram prieteni si dupa ce ne-am casatorit, datorita functiei pe care o avea a fost mult timp plecat la cursuri de cate 6 luni si au fost destule, alte cursuri de cate 3 luni, detasari, aplicatii, etc...Si atunci nu era internet, mess, mobil...Toate acestea au cimentat prietenia si apoi familia noastra si acum ne iubim, suntem alaturi de 35 de ani, suntem o familie mare, unita si fericita.

| anaid a răspuns:

Sincer dar sincer asemenea lucruri am vazut doar in romane de dragostewinking... daca ai mai vazut tu si in alta parte anunta`mawinking

| oz a răspuns:

"ochii care nu se vad...se uita"
Oricat de puternica ar fi dragostea...se pierde..."in timp" si "in distanta"...

| dragutza a răspuns:

Eu cred ca sunt de acord cu afirmatia:"timpul si distantele pot distruge doar o dragoste adevarat" si stii de ce? pentru ca cei care se iubesc cu adevarat nu vor lasa nimic in lume sa-i desparta, mai ales distanta! daca esti in aceasta situatie nu poti totusi sa stati la distanta 4 ani sau mai multi! adica un an doi mai merge, dar si in acesti ani mai trebuie sa vorbiti si voi la tel, pe mess prin scrisorici, un bilet de dragoste ca sa mai aline dragostea la departare! parerea mea, sper ca te-am ajutat!happy

| dragutza a răspuns:

Ups scuze, am gresit atunci cand am zis ca distantele pot distruge o dragoste adevarata! scuze, am fost neatenta!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Daca exista iubire si incredere in relatie asta e totul numai sa fie

| Artemiss a răspuns:

Daca cei doi se iubesc cu adevarat, si au incredere unul in altul se poate...consider ca dragostea poate invinge si timpul si distanta...Si nu cred in vorba "ochii care nu se vad se uita"...se uita daca se pierde increderea, respectul... daca intervine ceva...

| PauLa.M a răspuns:

Daca sentimentele sunt foarte puternice din ambele parti. da e posibil. dar trebuia sa fie incredere si mai puternica, pentru a rezista. parerea meea.

| Aurelia a răspuns:

Deci...eu cred ca cel mai bine ar fi ca o dragoste sa fie pastrata la apropiere, nu la distanta, dar daca iubesti cu adevarat, si simti ca sentimentul iubirii este atat, dar atat de puternic, incat nimeni si nimic nu-l poate diminua, atunci e posibil sa mentii si o dragoste la distanta!

| pisoias29 a răspuns:

Hmm...am o profesoara si ma inteleg foarte bine cu ea si imi povestea la un moment dat ca a avut o relatie de 2 ani cu o persoana din Arges, desi ea locuieste in Iasi... dar relatia s-a destramat in timp...cred ca aceste relatii dureaza, dar nu foarte mult happy pai sa spunem ca tu de ex ai avea o relatie la distanta, adica sa vorbesti cu persoana respectiva doar la telefon si pe messenger...la un moment dat, dupa vreun an nu a-ti mai avea subiecte de discutii si relatia ar deveni plictisitoare ceea ce ar duce categoric la destramarea ei

| putzulica a răspuns:

Nu credsad desi as vrea sa cred...sad

| buburuzzz a răspuns:

Eu ma aflu intr-o asa situatie...si cred ca ar fi valabil faptul ca oricit ai incerca sa pastrezi acea relatie poti vedea in ochii tai cum se duce de ripa...sentimentele mele nu mai sint aceleasi nici pe departe... dupa trei ani la gindul ca il vad foarte rar, cine stie ce face si unde e acum...de ce nu a sunat exact la ora care trebuia, dar cu o ora mai tirziu sau nu a sunat deloc... te face sati pierzi increderea.si acea indiferenta te duce anume la dezinteresul fata de acea persoana, cred ca raspunsul meu a fost destul de complet...

| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Buna... am trecut si eu prin asta...bine...cazurile sunt foarte diferite. Uneori distanta ii face pe indragostiti sau pe unul din ei sa se uite sau ma rog... dupa caz(stii la ce ma refer ). Uneori, daca timpul este prea lung dragostea poate disparea dar uneori nu se intampla asa... asta e parerea mea si asta am obesrvat eu pana acum... te pup kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca mai credeti in legende si in mituri.foarte ciudat.