| monica_4689 a întrebat:

Tin mult la iubitul me, pot spune ca il iubesc, dar mi-e frica sa-mi arat sentimentele.am impresia ca daca o sa vada ca tin mult la el o sa fie mai rece cu mine...am dreptate?

4 răspunsuri:
| Paula a răspuns:

Pai, depinde, daca arata si el ca tine la tine arata'i si tu, dar daca nu, nu happy

| BubuLina999 a răspuns:

Pai depinde ce persoana e. nu cred ca o sa fie rece cu tine daca iti arati sentimentele. normal ca daca sunteti impreuna va iubiti asa ca dragostea aratata de parteneri poate duce la o relatie mult mai buna ...acum depinde si de voi.nu trebuie sa ascunzi ceea ce simti, trebuie sa arati persoanei respective ca iti pasa. eu asa consider. acum depinde si de tine daca o sa pui in aplicare sfatul meu. pwpici. ia. ti inima in dinti si spune. i partenerului ceea ce simti nu te mai inchide in tine pe aceasta tema. succes **funda?**

| Razvan a răspuns:

Nu chiar.De multe ori mi s-a zis ca nu spun ce cred, ca inainte de a raspunde "imi aranjez fisierele"laughing
Pe termen scurt e o masura de siguranta buna.Adica pana cunosti persoana cu care ai de a face. Daca insa esti deja de mult timp intr-o relatie si nu iti marturisesti sentimentele partenerul se va simti oarecum lezat, crezand ca el e singurul care se implica in relatie
Nimeni nu zici sa faci din marturisirea sentimentelor un obicei sufocant, dar in momentele speciale e indicat sa o facitongue

| ♫ Zย ς ķ α ♫™ a răspuns:

Daca nu spui nu o sa afli niciodata daca va fi rece sau nuwinking gandeste-te ca poate...sau mai mult ca sigur simte si el asta dar poate nici el nu stie cum sa isi arate sentimentele...incearca sa ai o discutzie pe tema asta cu elhappy nu ai de unde sa stii ca va fi mai rece vb aia incercarea moarte nu are nu ai dc sa iti fie teama sunt sentimente e ceva firesc.