Cum sa fi grasa mai, ce ai? Pentru baieti esti o capodopera de arta .
Dar daca chiar vrei, fa mult sport, bea multe lichide si manaca multe fructe. Eu, nu vreau sa slabesc dar nu manac paine deoarece nu imi place. Cat despre feliile de tort si prajituri , mananc si nu se cunoaste pe mine deoarece fac sport...Nu manca si tu dupa ora 18-19, si incearca, cand iti vine foame sa mesteci guma. Asta functiona de fiecare data la mine, inainte de antrenamente ca nu aveam voie sa manac produse de fast food.
daca ti s-ar parea ca esti foarte grasa nu ai sustine ca nu ai decat niste aripioare. hai sa iti spun eu cum sta treaba. Tu te consideri perfecta. Vii aici sa ne spui noua greutatea ta, pe care o crezi ideala, (ca doar diferenta dintre inaltime si greutate, la tine este de 10), dar surpriza, nu este bine deloc! Probabil esti plinuta, mai mult ca sigur, insa regimul pe care il tii tu nu este deloc bun. In primul rand pentru ca pateul vegetal contine o multime de e-uri si are calorii, in al doilea rand este mult prea putina mancare. Si ar mai fi. Poti face sport, poti bea multa apa, chestii de genul. Dar nu sa mananci of elie de paina cu pateu si un mare. Sa fim serioase
Habar nu am ce sa iti zic pentru slabit dar pot sa iti dau un sfat. Apuca-te de mancat(evident nu exagerat) dar ce mananci tu e mult prea putin pentru ca organismul sa asimileze tot ce are nevoie. Adica o sa sfarsesti cu o gastrita sau cu un ulcer de nu o sa te mai vezi om toata viata. Imaginnea e importanta dar nu totul in iata. Plus ca dupa dimensiunile pe care le ai as putea sa spun ca ai greutatea perfecta. Inaltimea -10 deci...
Eeeeee pai nu esti grasa, tu nu trebuie sa faci dieta, parerea mea, trebuie doar sa manci incat sa te intretii, nu manca seara dupa 18(sau alegi tu ora), reduci putin din dulciuri, prajeli etc.multe fructe, salate, supe, peste, carne de pui fiarta
Offf lasa ca nu e nimic daca ai cateva kg in plus
Poti sa mananci oricat, daca faci sport nu se pune.
Eii daca simti ca trebuie sa slabesti nu redu din alimente dar fa exercitii, ca odata ajunsa la greutatea dorita ai sa incepi sa maninci si ai sa vezi ca alimentele odata exkluse se pun pe tine indoit crede-ma, staruite sa nu maninci pe seara si multe dulciuri, in rest esti ok te-am pupat succes
Metode:
- sa mananci putin si des;
- sa nu mananci dupa ora 18:00
- sa eviti sucurile carbogazoase
- sa mananci multe fructe, lactate
- sa mananci carne la gratar si cam tot ce merge pe gratar
- sa eviti alimentele cu grasime
- poti face o pozau o zi sau 2 in care sa nu mananci aproape nimic ci doar niste fructe(in speta mere) pentru a-ti scade apetitul
Sa stii ca cu cat mananci mai mult, cu atat mai mult iti va fi mai foame.
Succes
:*