| Ralucutza15 a întrebat:

Tin sa mentionez ca eu inca sunt juniora pe acest site.
De ce atunci cand ma duc pe profilul meu si imi pun sageata pe acea bara portocalie imi spune ca mai am nevoie de un raspuns pentru a deveni senior? De vreo 2 zile numai asa imi spune; si eu raspund in fiecare zi dar imi zice tot asa.
Sau, atunci cand raspund la o intrebare imi spune ca am crescut in clasament.Aici aceeasi poveste straight face :imi spune ca mai am nevoie doar de un singur raspuns pentru a intra in tpo 3, si ca ma mai desparte doar un singur raspuns pentru a fi pe locul 1 sad
De ce nu-mi spune exact cate raspunsuri mai am de dat? De 2 zile tot ma innebunesc cu aceasta propozitie."Mai ai nevoie de 1 raspuns" straight face
Dau FUNDA celui care ma va ajuta si imi va explica.

Răspuns Câştigător
| Rebelicious a răspuns:

Buna!
Si mie imi apare asa, dar este doar un defect de scurta durata. In realitate, iti trebuie 100 de raspunsuri ca sa fii senior, iar la acea faza cu clasamentul, iti trebuie multe ca sa fii intre primii trei. Aceasta chestie va disparea, nu ai ce sa ii faci momentan.
Funda? big grin

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca tu confunzi statutul de junior/senior cu concursul (zilnic) pentru tricouri. Este altceva si nu au nici o legatura.

| Ralucutza15 explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu confund nimic.Tu nu ai inteles intrebarea.Am dat doar un exemplu.Ca in loc sa-mi arate numarul exact de raspunsuri pe care le mai am de dat, ei imi zic ca mai am doar 1. Ceea ce nu este adevarat straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ralucutza15):

Intre timp am vazut profilul tau. E nevoie de 100 de raspunsuri si de (nu mai stiu cite) zile de la inscriere, cumulat, pentru a deveni senior. In plus, administratorii siteului sint in zile libere si contabilizarea se face cu intirziere. Ai putina rabdare.

| Ralucutza15 explică (pentru anonim_4396):

Ok,iti multumesc pentru sfat. happy