Nu consider ca a tine post inseamna, doar sa renuntam la unele grupe de alimente. In opinia mea, in timpul postului trebuie sa-ti intaresti relatia cu Dumnezeu, sa te rogi(si nu doar asa superficial), trebuie sa simti ca iti pare sincer rau pentru tot raul facut sau gandit de tine, in fine trebuie sa te intorci spre Dumnezeu, caci doar sa renunti la unele alimente si sa mergi pe strada de exemplu injurand sau facand doar rele pentru mine asta nu este post.
Inca nu am tinut, dar nuci nu prea tin, pentru ca tin un regim care este bazat pe carne, carne fiarta si nu prea pot, dar maine si vineri o sa tin, macar in saptamana mare.
Nu este crestineste sa ne laudam cand tinem post. Acesta se tine in tacere, fara lauda! O facem pentru noi, nu pentru a sti cei din jurul nostru...este o taina!
Nu este crestineste sa ne laudam cand si cat tinem post. Acesta se tine in tacere, fara lauda! O facem pentru noi, nu pentru a sti cei din jurul nostru...este o taina!
Din pacate nu, pentru ca sunt mai slabuta din fire si un pic anemica si am nevoie de alimente diverse.