| David5362 a întrebat:

Știți cumva de ce am coapsele groase și gambele subțiri? Eu în esență sunt slab, adică am mâinile subțiri și gambele subțiri...De ce nu pot fi normal ca toți ceilalți băieți de vârsta mea? Vreau sa spun ca am 14 ani, 1.70 și 65 de kg

4 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ești perfect sănătos, nu te mai compara cu ceilalți! Fiecare este unic în felul său!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna David!
In mod normal, fiecare om are o forma la corp. Din ce spui tu, suna de parca ai avea forma de para. Ca sa compensezi chestia asta, ai putea cu timpul cand o sa mai cresti sa mergi la sala si sa lucrezi mai mult partea de sus cat si gambele cat sa-ti modelezi corpul cum iti doresti + ca inca esti in crestere si corpul tau o sa sufere unele modificari chiar pana la varsta de 25 de ani.
Nu exista o forma "normala" la corp. Toti suntem diferiti big grin

| vatadezahar24 a răspuns:

Nu e nimic neobișnuit în corpul tău, ești perfect sănătos & normal. Pur și simplu așa e felul tău. Sper ca te-am lămurit happy

| edisor21 a răspuns:

Bro nu e nimic neobisnuit ca la 14 ani sa fi slabut. In plus se poate sa ai oasele grele( am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta). Incearca sa faci mult sport, mananca adecvat si ai rabdare sa te mai dezvolti putin. Am 15 ani 1.76 si 73 kg, dar nu sunt gras deloc.