| Lareas a întrebat:

Știți vreo soluție pentru a putea cunoaște mai mulți oameni noi?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, trebuie sa iesi afara din casa, ca sa-i intalnesti si sa-i cunsoti!

| Hyperion7 a răspuns:

Da,îți dezvolți aptitudinile de comunicare sau poți încerca cu oameni random pe internet, pentru a-ti îmbunătăți performanțele in comunicare.
Daca ești mai anxios, iar dacă nu, du-te și vorbește cu oricine de pe strada, sigur o sa îți găsești prieteni, cunoștințe.

| Lareas explică (pentru Hyperion7):

Pai unde sa ma duc la voluntariat? Nu răspunde nimeni.La sală nu îmi place nu vb nimeni cu nimeni.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Lareas):

In viața nimic nu vine de-a gata și nimic nu vine gratis, mai ales.
Așa că riscă, îmbunătățește-te, poate procesul va fi greoi, dar nimic nu se rezolva bătând din palme.

| Lareas explică (pentru Hyperion7):

Știu dar eu ce pot face? Ce să risc și să îmbunătățesc.Eu trebuie să am unde ieși. Dacă nu am prieteni din liceu ce pot face?

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Iesi pe afara.

| Devoratorul a răspuns:

Te duci la diferite activități cum ar fi voluntariatul sau la sală sau faci un sport de echipă etc.

| Rareshodounu a răspuns:

Iesi pe afara si opreste persoane la intamplare pe strada, mai ales omeni care se grabesc si merg foarte repede, acestia adora cel mai mult sa fie opriti din drum pentru a cultiva relatitii de prietenie, un alt loc foartet bun ar fi sala de fitness alege la fel persoane la intamplare care fac exerctitii si punele intrebari cu privire la antrenament si alimentatie, o sa faci o impresie exceptionala, mult succes! Fundasmug?

| d4r1a a răspuns:

Încercă să îi abordezi tu cu noțiunea de small-talk, vorbești chestii mărunte la general din locul în care te afli, asigură-te că persoana cu care urmează să vorbești are intenții bune sau nu are intenții