Cândva,am zis şi eu să fiu ca restul lumii, cu facebook, aşa că mi-am făcut cont(probabil eram beat).L-am lăsat o săptămână apoi l-am dezactivat.De ce?
E o tâmpenie,e plin de ipocriţi care spun că sunt urâţi doar pentru a primi complimente, de ţânci care suferă din dragoste, de tipi ''şmecheri'' care dacă te văd pe stradă fac pe dracu-n patru ca să te evite şi lista ar putea continua.Dar tu, probabil ştii lucrurile astea, doar facebook-ul a devenit celebru pentru asemenea ''minunăţii''.
Nici eu nu am.
Nu faci cine stie ce,pui poze,comentezi poze,joci jocuri,vorbesti cu, cunoscuti/necunoscuti, te certi cu prieteni/necunoscuti, postezi video-clipuri,melodii, iti creezi grupuri, te inscri in grupuri, iti faci o pagina pentru statusuri, fan page.
*-*
Nu-ti fa.Lumea incepe sa isi stearga Facebook-ul, iar tu iti faci? Am avut si eu.L-am sters!
E un mod de a comunica online. Nu e mare lucru. Iti faci prieteni, postezi poze, filmulete, comentarii... vorbesti cu prietenii, sunt si jocuri. Daca vrei sa-ti faci, bine. Ai grija ce postezi, cu cine vorbesti si ce accesezi. Daca iti dai adresa unde locuiesti poti sa ramai fara lucruri in casa. Si multe alte consecinte daca nu esti atent/a ce zici.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa-ti faci facebook deoarece comunici mai usor cu prietenii, iti faci prieteni, te joci, vezi ultimele barfe, vezi link-uri amuzante. Dar trebuie sa ai grija la ce postezi si cum te exprimi deoarece lumea este rea
Poi Facebook nu este mare chestie. Are chat si jocuri si pagini de toate felurile, dar am cont si nu am mai intrat pe el de vreo 2 luni. Nu este cine stie ce!
Parerea mea e ca facebook-ul e o mare prostie, nici eu nu am si nici nu imi trebuie, acolo se afla cersetori de like-uri, fete care nu se cred curve dar posteaza poze cu sanii si fundu la vedere si o gradama de persoane care se dau cineva dar de fapt sunt nimicuri
Pai..cont de facebook iti faci daca vrei sa comunici online mai mult.e un fel de messenger, adica poti face convorbiri, poti pune poze, te poti juca jocuri si cunoaste lume noua.eu am facebook de foarte mult timp, si nu as renunta la contul meu pentru nimic in lume..acum. e alegere ta!
baty întreabă: