Buna.Nici eu nu-l urasc, dar nici nu-l suport. Pustoaicele sau indragostit de el pana peste cap. Un sfat pentru pustoaicele care citesc aceasta intreaba pusa de xyz : Nu va faceti iluzii cu acest Bieber ca nu aveti nici o sansa la el, nu o sa intalniti niciodata(poate va avea un concert prin Bucuresti, dar sper sa nu vina in Romania si in plus nu va cunoaste.Deci,hello!, sunt mai multi baieti la fel ca ei, mult mai buni.Lasati-l in pace pe Justien. Bafta tuturor:*
Macar stiu ca nu's singurul care crede asta! Dar ma rog, in legatura cu fetele care saliveaza in fata ecranului cand il vad... )) sunt sarace cu Duhul! El a ajuns faimos ca vezi tu Doamne are un pic de voce. Singurul lucru care chiar mi se pare ridicol la el, e freza lui ) Adica Hellooo, ce-i cu mopul ala din cap?
Baa patetici sunteti voi ca va luati atat de el. ce v. a facut? Nu va place nu ii ascultati melodiile si gata.Si va tot luati de freza lui e cel mai frumos gen de frizura cum era si a lui Joe Jonas in Camp Rock 1Baieti astia sunt preferati mei si imi place de JB pentru ca arata bine, are voce, e frumos...Nu imi place de el pentru ca e vedeta pentru ca pe mine chiar nu ma intereseaza faima lui. Daca ar fi un pusti normal tot mi.ar place de el. Mie imi place persoana lui si cum arata nu Faima! Clar nu suport fetele care vor sa fie cu el. JB poate v. a ajunge in Romania! Si ce daca? Crezi ca o sa isi gaseasca iubirea pe aici? O sa fie multe fete super frumoase care il adora si lui o sa ii placa de unele fete dar nu o sa fie niciodata cu o romanca.nici macar nu stie limba noastra.Recunosc si mie mi.ar place sa fiu cu el si oricarei fane dar sa fim seriosi, realizez ca asta nu se v. a intampla niciodata. Puteti sa imi dati cati stupizi si nefolositori vreti dar asta e parerea mea si stiu ca am partea mea de dreptate.Pentru fanele JB am dreptate.Pentru voi nu cred ca am dar in fine...deci nu va mai luati atat de el macar sa ajungeti si voi cum a ajuns Justin.
Mky:]
Toate vedetele dupa ce ajung undeva uita de unde au plecat...asta e. nu am nimic cu el. ii urez bafta in continuare.
Da Evanescence ai dreptate, nu ma mai iau de el ca nu am ajuns unde a ajuns el... si stai unde a ajuns? la mila lui P. Diddy si a lui Usher ), nu mersi... Dar eu tot sunt de parere ca maica-sa il foloseste pe post de pamatuf ), sau mai mult ca sigur ca-l confunda cu mopul din baie)))
Xyz, ai mare dreptate! chiar e patetic! toti cei carora li se pare patetica situatia cu biberon sa intre pe http://wyd4me.wordpress.com/2010/10/09/eu-si-justin-bieber-zis-biberon/
e blogul meu. acolo voi "aprecia" eu "calitatile" lui jb asta. @Cristina, sa stii ca am fost ironic :)) comentariile de orice fel la adresa lui sunt acceptate pe acest blog.
mult noroc in continuare!
BAi, daca ai ceva cu acel "copil" sa-l saruti in cur. EL nici nu stie ca existi, iar tu faci spume pe-aici. Daca esti smekera, du-te la el si spune-o in fata, apoi sa te plangi la noi! Iar daca muzica lui te deranjeaza, nu asculta! O sa vezi ca o sa treci si peste complexul asta al ta de inferioritate! NU te sinucide!