Am o idee :d. Daca ai o prietena buna cerei parola, intra si u pe facebook si vezi cum e, daca iti place iti faci, daca nu, nu. Dra iti spun ca mai bine nu. Nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca ceilalti au, nu, trebuie sa faci lucruri care tie sa-ti placa. Nici eu nu am cont si de fiecare data cand spun c-o sa-mi fac renunt, nu am ce face pe el, sa vorbesti cu cineva, mare branza, cel mai bine se vorbeste face to face. Sa nu faci niciodata ceva doar pentru ca este cool, pentru ca o sa ajungi o marioneta a lor. Azi schimbi asa, maine aia si o sa fii ca ei. Pastreaza-te asa cum esti!
Pai iti faci cont si poti sa il pui pe privat...asa numai prietenii iti pot vedea pozele...asa am facut si eu, dar merita sa-ti faci ca'i soooooper:*Daca vrei iti pot explica cum sa il pui pe privat! 1:->
Deci iti poti face cont si sa il pui pe privat...Asa nu o sa iti vada nimeni pozele in afara de prieteni. Dar chiar merita sa iti faci cont ca o sa vezi ca n-o sa treaca zi in care sa nu intrii. Oricum si a meu ii pe privat si iti pot zice daca vrei cum sa faci.